Buzz

Τομ Κρουζ: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ!

στα 10

Στην επέτειο των 50ών γενεθλίων του, ο Τομ Κρουζ βρίσκεται ανάμεσα στον κυκεώνα του διαζυγίου του με την Κέιτι Χολμς και στην προώθηση της νέας του ταινίας «Jack Reacher». Ακριβώς δηλαδή τα πράγματα που οφείλουν να απασχολούν έναν σταρ του Χόλιγουντ...

Τομ Κρουζ: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ!

Μην προσπαθήσετε να σκεφτείτε πως θα ήταν αν ήσασταν ο Τομ Κρουζ, κλείνατε μόλις τα 50 σας χρόνια και όλος ο πλανήτης ασχολιόταν με το διαζύγιο σας. Μάλλον χάλια, είναι η απάντηση, αν και είμαστε σίγουροι πως η εκκλησία της Σαϊεντολογίας - που απαγορεύει σχεδόν δογματικά την κατάθλιψη - κάνει τα πάντα για να «ανεβάσει» το golden boy της, κρατώντας το μακριά από κιτρινισμούς, κατινιές και λοιπά φτηνά δημοσιεύματα που έχουν βαλθεί να ξεσκεπάσουν κάθε μικρό ή μεγάλο μυστικό ενός γάμου - παρωδία που φτάνει στο τέλος του.

Τα τελευταία, ωστόσο, νέα στο σίριαλ «Τομ Κρουζ - Κέιτι Χολμς: το τέλος μιας σχέσης» έχουν να κάνουν φυσικά με τις οικονομικές απολαβές που φιλοδοξεί να πάρει μαζί με των ομμάτιων της η Χολμς, αφού η επιμέλεια της εξάχρονης Σούρι που απ' όσο φαίνεται θα καταλήξει στη μαμά της, θα συμπαρασύρει και έναν πακτωλό χρημάτων για να μπορέσει το κορίτσι να διατηρήσει το lifestyle που είχε όσο ήταν ακόμη κόρη ενός ευτυχισμένου παντρεμένου ζευγαριού.

Πράγμα που φυσικά δεν δείχνει να νοιάζει και πάρα πολύ τον Τομ Κρουζ, ο οποίος, μόνο φέτος, είχε προσωπικές εισπράξεις 75 εκατομμύρια δολάρια (σύμφωνα με το Forbes) και είναι σίγουρο πως θα ακριβοπληρώσει τη σιωπή της Χολμς που μοιάζει έτοιμη να αποκαλύψει όλες τις παραμέτρους της θέσης που είχε η Σαϊεντολογία στο γάμο τους και γιατί όχι καυτές λεπτομέρεις γύρω από την πολυσυζητημένη σεξουαλική συμπεριφορά του Κρουζ.

Η Χολμς, όμως, μοιάζει να φέρεται ως μια κυρία, αφού το μόνο που την ενδιαφέρει, σύμφωνα με δηλώσεις της, είναι να φροντίσει για το μέλλον του παιδιού της και να επιστρέψει γρήγορα στη δουλειά (δηλαδή την υποκριτική) που είχε αφήσει στο περιθώριο όσο ήταν παντρεμένη με τον Κρουζ. Γι' αυτό το λόγο επέστρεψε στους ατζέντηδες που την είχαν αναλάβει πριν το γάμο της με τον Κρουζ και ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του «Responsible Adults» του Τζον Πολ που θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ο Κρουζ από την άλλη, μάλλον βρήκε την τέλεια ευκαιρία για να συνδυάσει την αρχή της καμπάνιας για τη νέα του ταινία «Jack Reacher» (προηγούμενος τίτλος: «One Shot»), το τρέιλερ της οποίας θα κάνει πρεμιέρα πριν από το «Amazing Spider-Man» στις αμερικάνικες αίθουσες. Αγνοώντας τα δημοσιεύματα που του προτείνουν υποψήφιες νύφες για τον επόμενο γάμο του ή τον εκλιπαρούν να κάνει το «outing» που όλοι περιμένουν.

Σύμφωνα με πηγές, η Paramount δεν προτίθεται να αλλάξει την καμπάνια προώθησης του «Jack Reacher» πιστεύοντας πως τα νέα του διαζυγίου βοηθούν στο να πουληθούν περισσότερα περιοδικά, αλλά όχι και εισιτήρια. Σε επίσημη ανακοίνωση της, φρόντισε, επίσης να χρυσωσει τον Κρουζ - παίρνοντας σαφώς το μέρος του - δηλώνοντας: «Ο Τομ είναι ένας τεράστιος σταρ του σινεμά για το σωστό λόγο, είναι πολύ ταλαντούχος και οι ταινίες τους διασκεδάζουν εκατομμύρια φανατικών θαυμαστών. Η ικανότητα του να κάνει μια υπέροχη ταινία, όπως όλοι είδαμε με το πρόσφατο τέταρτο μέρος των "Επικίνδυνων Αποστολών» - την πιο επιτυχημένη ταινία της σειρά - είναι αυτό που οι θαυμαστές του εκτιμούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στη ζωή του.»

Για τους πιο περίεργους, διαβάστε εδώ περισσότερα για το διαζύγιο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς, καθώς αναρωτιέστε με ποιον θα περάσει σήμερα τα γενέθλια του ο πενηντάχρονος πλέον (ξανά) εργένης...