Buzz

Ποιοι κατοικούν στη μαγική Χώρα του Οζ;

στα 10

Τέσσερα νέα character posters με τους κεντρικούς ήρωες του «Oz The Great and Powerful» και τα… αξεσουάρ τους, κυκλοφόρησαν για να μας θυμίσουν ότι το ταξίδι ξεκινάει σε ενάμιση μήνα!

Ποιοι κατοικούν στη μαγική Χώρα του Οζ;

Ο Σαμ Ράιμι ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον Μάγο του Οζ τον Ιούλιο του 2011 και σε μόλις ενάμιση μήνα, στις 7 Μαρτίου στην Ελλάδα, ταυτόχρονα με την Αμερική, η περιπέτειά του φτάνει στις οθόνες.

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός ερασιτέχνη μάγου (Τζέιμς Φράνκο) που φτάνει με αερόστατο στη χώρα του Οζ προσπαθώντας να αποδείξει πως δεν είναι ακριβώς ο βασιλιάς της Χώρας των Σμαραγδιών όπως όλοι πιστεύουν.

Στην πορεία θα έρθει αντιμέτωπος με τις κακές μάγισσες Θιοντόρα (Ρέιτσελ Βάις) και Εβαντόρα (Μίλα Κούνις), ενώ για να τον βοηθήσει είναι πάντα πρόθυμη η Γκλίντα η Καλή Μάγισσα την οποία υποδύεται η Μισέλ Γουίλιαμς.

Τώρα η παραγωγή μάς αποκαλύπτει μια πολύ κοντινή ματιά στους κεντρικούς ήρωες, στα τέσσερα καινούρια character posters που μόλις κυκλοφόρησαν. Ο Τζέιμς Φράνκο δείχνει παιχνιδιάρης και πονηρός, η Ρέιτσελ Βάις ατμοσφαιρική και με ψαγμένο μανικιούρ, η Μισέλ Γουίλιαμς μοιάζει εκπληκτικά στην Μπίλι Μπερκ που υποδυόταν την Γκλίντα στον «Μάγο του Οζ» και η Μίλα Κούνις μοιάζει σαν καλοπλασμένο μπιφτέκι από το πολύ photoshop!

Δείτε τα character posters παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για το «Oz The Great and Powerful»:

ozchar01

ozchar02

ozchar03

ozchar04