Buzz

Ποια θα είναι η «Σταχτοπούτα» του 21ου αιώνα;

στα 10

Οχι ακριβώς το ερώτημα που οφείλει να απασχολεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ωστόσο ένας γρίφος του κάστινγκ για το ποια νεαρή ηθοποιός θα καταφέρει να ενσαρκώσει τη Σταχτοπούτα στην επερχόμενη ταινία της Disney. Δείτε τις υποψήφιες και αποφασίστε...

Ποια θα είναι η «Σταχτοπούτα» του 21ου αιώνα;

Τα μόνα πράγματα που είναι γνωστά μέχρι στιγμής για τη «Σταχτοπούτα» που ετοιμάζει η Disney (ναι, αφήσαμε τις Χιονάτες και πιάσαμε τις Σταχτοπούτες...), πιστεύοντας πως τα παραμύθια παραμένουν για πάντα κλασικά, είναι ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Μαρκ Ρόμανεκ («One Hour Photo», «Never Let Me Go»), πως το σενάριο υπογράφει ο Κρις Βάιτζ («Για Ενα Αγόρι») και πως για το ρόλο της κακιάς μητριάς το όνομα που μοιάζει αυτή τη στιγμή πιο πιθανό είναι αυτό της Κέιτ Μπλάνσετ.

Αναζητώντας, ωστόσο, τη Σταχτοπούτα του 21ου αιώνα, η Disney βρίσκεται μπροστά σε τρεις επιλογές που δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους, αφού και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί που φλερτάρουν με το ρόλο αποδεικνύονται η κάθε μια ξεχωριστά ιδανικές για το ρόλο.

2

Η πρώτη είναι η Σίρσα Ρόναν, το πάλαι πότε δαιμόνιο κοριτσάκι της «Εξιλέωσης» του Τζο Ράιτ, η μετέπειτα δυναμική «Hanna», η πρωταγωνίστρια του «The Host» και η νέα μούσα του Γουες Αντερσον στο «Grand Budapest Hotel». Μια επιλογή που θα δώσει και μια indie ανάσα στη «Σταχτοπούτα» που προφανώς τη χρειάζεται αν θέλει όντως να είναι μια ηρωίδα που θα αφορά ηλικιακά και τα κορίτσια μεγαλύτερων ηλικιών.

2

Η δεύτερη υποψήφια είναι η 24χρονη Αλίσια Βικάντερ, που παίζει στην «Αννα Καρένινα» του Τζο Ράιτ, ξεχώρισε στο δανέζικο «A Royal Affair» που είναι και η υποψηφιότητα της χώρας για το ξενόγλωσσο Οσκαρ και συμπρωταγωνιστεί μαζί με τη Τζούλιαν Μουρ και τον Τζεφ Μπρίτζες στο «The Seventh Son».

2

Τρίτη υποψήφια είναι η 23χρονη Βρετανή Γκαμπριέλα Γουάιλντ που κανείς δεν τη θυμάται στους «Τρεις Σωματοφύλακες» αλλά όλοι θα τη μάθουν σύντομα καθώς πρωταγωνιστεί στο ριμέικ του «Carrie».

Για να βοηθήσουμε, εμείς θα προτείναμε αυτήν που έχει τα πιο όμορφα πόδια, καθώς η σκηνή με το γοβάκι παραμένει το πιο ισχυρό ατού της ταινίας...