Buzz

Ποια είναι η Ζωή Αγγελική και τι ρόλο θα παίξει στα «Hunger Games»;

στα 10

Μία ελληνικής καταγωγής νεαρή ηθοποιός συναγωνίζεται τη Μία Γουασικόφσκα για έναν ρόλο στο «Catching Fire», το δεύτερο μέρος των «Hunger Games». Ποια είναι η Zoe Aggeliki και από που ξεφύτρωσε;

Ποια είναι η Ζωή Αγγελική και τι ρόλο θα παίξει στα «Hunger Games»;

Πολλές αναταραχές έχουν ήδη σημειωθεί στην προπαραγωγή της δεύτερης ταινίας του franchise των «Hunger Games». Αλλαγή σκηνοθέτη (μετά την αποχώρηση του Γκάρι Ρος ανέλαβε ο Φράνσις Λόρενς), αλλαγές στην οργάνωση των γυρισμάτων για να διευκολυνθεί η Τζένιφερ Λόρενς και, πάνω από όλα, κάστινγκ, κάστινγκ, κάστινγκ. Τα νέα πρόσωπα από το δεύτερο βιβλίο αναζητούνται τόσο ανάμεσα σε διάσημους σταρ, όσο και σε άγνωστους, πρωτοεμφανιζόμενους φιλόδοξους ηθοποιούς.

Κι έτσι μαθαίνουμε το όνομα... Zoe Aggeliki. Διαβάζοντας ότι «οι Μία Γουασικόφσκα και Ζόι Αγγελική κονταροχτυπιούνται για το ρόλο της ''Γιοχάνα Μέισον'', νέου προσώπου των ''Hunger Games: Catching Fire''...» Ψάχνοντας, ανακαλύψαμε ότι η Ζόι είναι 18χρονο μοντέλο που κάνει τώρα τα πρώτα βήματά της στον κινηματογράφο. Η πρώτη ταινία που συμμετείχε είναι το «R.I.P.D.», δίπλα στους Τζεφ Μπρίτζες και Ράιαν Ρέινολοντς (θα το δούμε μέσα στο 2013), ενώ έχει ήδη υπογράψει για έναν ρόλο στη συνέχεια ενός άλλου franchise - το «Percy Jackson: Sea Of Monsters».

O πατέρας της είναι Ελληνας, η μητέρα της Γαλλίδα, το όνειρό της είναι να επιλεχθεί ως μοντέλο της «Victoria Secret», ενώ θαυμάζει ιδιαίτερα την Αντριάνα Λίμα, στην οποία λένε ότι μοιάζει. Σύμφωνα με τους αντιπροσώπους της στο Παρίσι είναι «πανέξυπνη, μιλάει τέσσερις γλώσσες και παρ' όλη τη γυναικεία της ομορφιά είναι ένα πολύ αθώο παιδί».

Δεν ξέρουμε τι από όλα αυτά εξυπηρετεί τον Φράνσις Λόρενς να την επιλέξει ως την θανάσιμη ανταγωνίστρια της Κάτνις από την Περιοχή 7, αλλά καλή της επιτυχία.

Η Μία Γουασικόφσκα που κολλάει σ' αυτού του επιπέδου τον συναγωνισμό και τι έχει να πει για όλα αυτά; Μάλλον, τίποτα. Οπου να 'ναι εκείνη ετοιμάζεται για το Οσκαρ της....