Buzz

Ποια είναι η ισοτιμία του IQ μεταξύ ευρώ και δολαρίου; Τρέιλερ για το «To Rome With Love» του Γούντι Αλεν

στα 10

Γεμάτο έξυπνες ατάκες, μουσική παγίδα-για-τουρίστες και υπέροχες εικόνες της Ρώμης, το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν, είναι ακριβώς όπως το περιμέναμε. Κι αυτό δεν το λες απαραίτητα κακό...

Ποια είναι η ισοτιμία του IQ μεταξύ ευρώ και δολαρίου; Τρέιλερ για το «To Rome With Love» του Γούντι Αλεν
Μπαμπάς και γιος στη Ρώμη

Δεν ήταν τυχαίο ότι το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» υπήρξε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην καριέρα του Γούντι Αλεν. Ο λόγος ήταν απλός και η σύλληψή του ιδιοφυής: Από την μια ήταν όσο τουριστικό χρειαζόταν για να κάνει τους θεατές που ελπίζουν σε κάτι τέτοιο να «ταξιδέψουν» κι από την άλλη, είχε όση δόση ειρωνικού πνεύματος απαιτείτο για να κάνει τους πιο «ψαγμένους», να διασκεδάσουν εις βάρος των «τουριστών».

Αν κάτι δουλεύει μην το διορθώσεις λέει ένα τυπικό αμερικάνικο ρητό κι αν κρίνουμε από το τρέιλερ του «To Rome With Love», ο Γούντι μοιάζει να το ακολουθεί πιστά. Ξεκινώντας από τα βασικά, το Κολοσσαίο, τον τροχονόμο Πιερλουίτζι Μαρτσιόνε, τον Ρομπέρτο Μπενίνι και προσθέτοντας στο μείγμα μερικούς διάσημους Αμερικάνους (κι όχι μόνο) πρωταγωνιστές, ο Γούντι επιστρέφει κι αυτός στη μεγάλη οθόνη κρατώντας για τον εαυτό του έναν ρόλο που ταιριάζει γάντι στην περσόνα του.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μπορεί να μην έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ο Αλεκ Μπόλντγουιν είναι ο πατέρας του Τζέσε Αιζενμπεργκ ο οποίος βρίσκεται μπερδεμένος σε δίλημμα ανάμεσα στην φιλενάδα του Γρέτα Γκέργουιγκ και στην καλύτερή της φίλη Ελεν Πέιτζ που μοιάζει πρόθυμη να δοκιμάσει καινούρια πράγματα μαζί του.

Οσο για τον Ρομπέρτο Μπενίνι, μοιάζει να υποδύεται έναν τυπικό Ιταλό που ξαφνικά βρίσκεται στα φώτα μιας υπερβολικής δημοσιότητας, ενώ η Πενέλοπι Κρουζ, αν δεν το είχατε ήδη καταλάβει από το κόκκινο φόρεμά της στις φωτογραφίες, είναι μια συνοδός πολυτελείας.

Περισσότερα στο τρέιλερ που ακολουθεί...