Industry

Μπραντ & Αντζελίνα: στην Μάλτα για γυρίσματα τον Αύγουστο

στα 10

Η Αντζελίνα Τζολί κι ο Μπραντ Πιτ θα συμπρωταγωνιστήσουν ξανά μαζί μετά από 10 χρόνια. Και βρήκαν που θα γυρίσουν την ταινία τους: στην Μάλτα!

Μπραντ & Αντζελίνα: στην Μάλτα για γυρίσματα τον Αύγουστο

Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα USA Today πριν από ένα μήνα, η Αντζελίνα Τζολί άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζουν μία ταινία από κοινού με τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ και φυσικά τα media πήραν φωτιά. Εχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που γύρισαν το «Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ», την ταινία που στάθηκε η αφορμή να είναι μαζί και στη ζωή, αλλά από τότε το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν εμφανίστηκε ξανά στην μεγάλη οθόνη. Μέχρι σήμερα. Που το ότι «το σκέφτονται» της Τζολί και το «τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα» του Πιτ έγιναν σχέδια που πήραν το φως της δημοσιότητας: το φιλμ θα είναι μια παραγωγή της εταιρείας του Πιτ, Plan B, με την υποστήριξη της New Regency και θα βασίζεται σε σενάριο που υπογράφει η Τζολί.

Κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, εμφανίστηκαν στον Τύπο φωτογραφίες των παπαράτσι που τους θέλουν να κάνουν ρεπεράζ στην Μάλτα, στο νησί Γκόζο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πέρασε 36 ινκόγκνιτο ώρες στην γειτονική χώρα και συνεργάστηκε με τον Ολιβερ Μάλια, της εταιρίας παραγωγής Pellikola που εδρεύει στη Μάλτα, ώστε να βρουν τις τοποθεσίες που χρειάζονται για τα γυρίσματά τους. Ο Μάλια, για να σας δώσουμε ένα στίγμα, είναι ο υπεύθυνος ρεπεράζ των γυρισμάτων του «Game of Thrones» στην Μάλτα.

1

2

Σύμφωνα με μάρτυρες, η Τζολί ήταν εκείνη που διηύθυνε το ρεπεράζ, με τον Πιτ να βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της - κάτι που υποδηλώνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει η ίδια και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Και κάπου εδώ οι εικασίες σταματούν. Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις, αλλά ο τοπικός Τύπος, η εφημερίδα «Times of Malta», έβγαλαν πρώτοι την ανακοίνωση ότι το ζεύγος έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή των σκηνικών τους σε κόλπο του νησιού Γκόζο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου.

3

4

Κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για την ιστορία της ταινίας. Η Αντζελίνα (στις δηλώσεις της στην USA Today) είχε μιλήσει για μία ταινία «μικρού μεγέθους και προϋπολογισμού».

«Θα είναι κάτι μικρό και πειραματικό. Κάτι που θα γυριστεί στην Ευρώπη. Κάτι Κασαβετικό. Δε θέλουμε πολλά πράγματα για να το πραγματοποιήσουμε...»

«Κασαβετικό» ακούμε. Μάλιστα...

Διαβάστε περισσότερα: