Buzz

«Γνωρίζεις αυτόν τον πειρατή;» Αφαντος ο Τζόνι Ντεπ στο πρώτο teaser του «Πειρατές της Καραϊβικής 5»

στα 10

Μπορεί ο Τζόνι Ντεπ να μην εμφανίζεται σ' αυτό, το πρώτο teaser του «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales», αλλά η απουσία του γίνεται αισθητή, τουλάχιστον από τον πολύ πολύ κακό Χαβιέρ Μπαρδέμ!

«Γνωρίζεις αυτόν τον πειρατή;» Αφαντος ο Τζόνι Ντεπ στο πρώτο teaser του «Πειρατές της Καραϊβικής 5»

Εννοείται πως ο Τζακ Σπάροου του Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστεί και στην πέμπτη κινηματογραφική περιπέτεια των «Πειρατών της Καραϊβικής»: απλώς στο πρώτο teaser trailer της ταινίας όχι απλώς απουσιάζει, αλλά και καταζητείται από έναν Χαβιέρ Μπαρδέμ που δε θέλεις να δεις ούτε στους εφιάλτες σου.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζόνι Ντεπ είναι έτοιμος για το come back του. Παρέα με τον... Biggie και τον Tupac

τζόνι ντεπ 607 Ο Τζόνι Ντεπ ως Τζακ Σπάροου, φωτογραφημένος από την Ανι Λίμποβιτς

Η ταινία που περιμένουμε στις αίθουσες τον Μάιο του 2017, «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales», ξαναφέρνει στη μεγάλη οθόνη τον Τζόνι Ντεπ, μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την Αμπερ Χερντ και, όπως φαίνεται, για τελευταία φορά: ο ηθοποιός έχει ήδη δηλώσει ότι θα «τραβήξει άγκυρα» από το franchise. Ωστόσο, το φιλμ βλέπει την επιστροφή του Τζέφρι Ρας ως Μπαρμπαρόσα, ακόμα και του Ορλάντο Μπλουμ ως Γουιλ Τέρνερ που έχουμε να δούμε στη θάλασσα από το 2007 και το «Pirates of the Caribbean: At World's End». Η Κάγια Σκοντελάριο κρατά το γυναικείο ενδιαφέρον στη νέα ταινία, μια μικρή εμφάνιση θα κάνει και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράαφουν οι Γιοακίμ Ρόνινγκ και Εσπεν Σάντμπεργκ της ταξιδιάρικης φήμης του «Kon-Tiki».

Διαβάστε ακόμη: Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ και Τζούντι Ντεντς επιβιβάζονται στο «Οριεντ Εξπρές» του Κένεθ Μπράνα

πειρατές της καραϊβικής 607

Στο «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales», ο Τζόνι Ντεπ αναζητά την τρίαινα του Ποσειδώνα που χαρίζει σε όποιον την κρατά απεριόριστη δύναμη και τον κάνει κυρίαρχο των θαλασσών. Ο Χαβιέρ Μπάρδεμ υποδύεται τον εν λόγω... dead man, έναν πειρατή-φάντασμα, ο οποίος κατηγορεί τον Τζακ Σπάροου για το θάνατο του αδελφού του και τον κυνηγά για να πάρει εκδίκηση. Στο πρώτο teaser της ταινίας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, αυτή η οργισμένη αναζήτηση ξεκινά.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: