Buzz

«Piper»: Δείτε την μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων της Pixar που κέρδισε το Οσκαρ

στα 10

Αν είχατε δει το «Finding Dory» θα το έχετε ήδη απολάυσει, αν όχι, δείτε το τώρα.

«Piper»: Δείτε την μικρού μήκους  κινουμένων σχεδίων της Pixar που κέρδισε το Οσκαρ

Αξιαγάπητο και όπως συνήθως μας έχει συνηθίσει η Pixar, άψογο σε κάθε τεχνική του λεπτομέρεια, το «Piper» δεν έκανε ακριβώς κάποια έκπληξη κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων στα φετινά Οσκαρ.

Το φιλμ ακολουθεί την ομώνυμη ηρωίδα, ένα πεινασμένο μικρό θαλασσοπούλι που αφήνει για πρώτη φορά την ασφάλεια της φωλιάς για να ψάξει για τροφή σκαλίζοντας την άμμο στην ακρογιαλιά. Μόνο που θα πρέπει πρώτα να καταπολεμήσει τον φόβο της για τα κύματα που σκάνε στην παραλία.

piper 607

Δείτε εδώ αναλυτικά όλους τους νικητές και τα παραλειπόμενα της 89ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί.


Για να ζήσετε τα Οσκαρ 2017 λεπτό προς λεπτό - από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και τον νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας - μπείτε στο live blog του Flix που μετέδωσε, με φωτογραφίες, videos, tweets και άμεση ανταπόκριση ολόκληρη την τελετή με λεπτομέρειες.

Μείνετε διαρκώς ενημερωμένοι, παρακολουθώντας το Flix και στη σελίδα του στο facebook και το twitter.

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Tags: pixar, piper