Buzz

Οταν ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έπαιξε τουρτοπόλεμο στο «Phantom Thread»! Δείτε την κομμένη σκηνή

στα 10

Ακόμα κι ο απόλυτος ηθοποιός της μεθόδου μπορεί να ξεσκάσει, περιλούζοντας την παρτενέρ του με τσάι, μαρμελάδα κι ένα ολόκληρο μενού πρωινού.

Οταν ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έπαιξε τουρτοπόλεμο στο «Phantom Thread»! Δείτε την κομμένη σκηνή

Το «Phantom Thread» («Αόρατη Κλωστή») του Πολ Τόμας Αντερσον δεν ήταν απλώς μια από τις ωραιότερες ταινίες της χρονιάς (ή της δεκαετίας;). Ηταν κι η τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις ξεδίπλωσε το ταλέντο του στη μεγάλη οθόνη μια και, όπως αποφάσισε και δήλωσε, αποσύρεται πια από το σινεμά.

Διαβάστε ακόμη: Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Η ζωή μετά τις ταινίες

Κι αν αυτό που μένει στη μνήμη είναι μια (υποψήφια για Οσκαρ) ερμηνεία μελετημένη στο κάθε χιλιοστό της, ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις φαίνεται τελικά ότι βρήκε τον τρόπο να ξεδίνει λίγο στα ιδιαίτερα απαιτητικά γυρίσματα της ταινίας. Σ' ένα φιλμ όπου τα γεύματα (πρωινά, μεσημεριανά, βραδινά) γίνονται μοτίβο με ιδιαίτερη σημασία, ο Ρέινολντς του Ντέι-Λούις και η (επίσης υποψήφια για Οσκαρ) Λέσλι Μάνβιλ, που υποδύεται την αδελφή του, Σίριλ, κατά παραγγελία του σκηνοθέτη τους, δοκίμασαν τα όριά τους παίζοντας... τουρτοπόλεμο, έστω με βρετανική κομψότητα κι έμοιασαν αληθινά να το απολαμβάνουν. Ακόμα κι ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις βγήκε για δευτερόλεπτα από το ρόλο του, όταν η Μάνβιλ πήγε να του πετάξει τον δικό του, προσωπικό κι εκτός ταινίας, χυμό καρότου! Δείτε παρακάτω το κλιπ, που θα περιλαμβάνεται, μαζί με άλλα extras, στο DVD / Blu-ray του «Phantom Thread» που κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: