Buzz

Instrumental 7. O Πίτερ Στρίκλαντ σκηνοθετεί ένα υπνωτικό κλιπ για τους Flying Saucer Attack

στα 10

Σον πρώτο δίσκο του μετά από 15 χρόνια το group στρατολογεί έναν ταλαντούχο φίλο για τα εντυπωσιακά visuals που τον συνοδεύουν.

Instrumental 7. O Πίτερ Στρίκλαντ σκηνοθετεί ένα υπνωτικό κλιπ για τους Flying Saucer Attack

To μουσικό project του Ντέιβιντ Πιρς που δημιουργήθηκε το 1992 και σταμάτησε να δημιουργεί τα ονειρικά ηχοτοπία του το 2000, επιστρέφει στον πλανήτη μας με ένα καινούριο άλμπουμ, με δεκαπέντε instrumental κομμάτια και τίτλο «Instrumentals 15», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου.

Ο Πίτερ Στρίκλαντ, φαν της μπάντας, είχε χρησιμοποιήσει το κομμάτι τους «Seven Seas» στην τελευταία του ταινία «The King of Burgundy» και κάπως έτσι βρέθηκε να σκηνοθετεί το κλιπ για το πρώτο single από το νέο τους δίσκο.

Το βίντεο, ονειρικό και απόκοσμο, θα μπορούσε να είναι credit sequence σε μια από τις ταινίες του, ή outakes από το πρώτο του φιλμ «Katalin Varga», αφού είναι γυρισμένο στα ίδια μέρη με εκείνο.

πίτερ στρίκλαντ instrumental 7 607

«Στις απέραντες κοιλάδες της Ουγγαρίας, μπορεί κανείς, σχεδόν να ακούσει αυτή τη μουσική να αντηχεί στην ατέλειωτη ανοιχτωσιά» λέει ο Στρίκλαντ, μιλώντας για το κλιπ που σκηνοθέτησε. «Τρεις άνθρωποι περάσαμε τρεις μέρες σε αυτές τις κοιλάδες με την μουσική των Flying Saucer Attack και προσπαθούσαμε να θυμηθούμε πως λειτουργούν τα φωτόμετρα, όσο παρατηρούσαμε έναν κόσμο από τον οποίο η ανθρωπότητα απομακρύνεται σιγά σιγά».

Αυτό είναι και το πρώτο κλιπ που σκηνοθετεί ο Στρίκλαντ και είναι τόσο ιδιαίτερο όσο και οι ταινίες του. Δείτε το πιο κάτω.


Διαβάστε και δείτε ακόμη: