Buzz

O Πίτερ Τζάκσον αποχαιρετά τον Κρίστοφερ Λι σαν θαυμαστής, σκηνοθέτης και κυρίως καλός του φίλος!

στα 10

O Πίτερ Τζάκσον δεν πίστευε ποτέ ότι η ζωή θα έφερνε τον αγαπημένο του Κρίστοφερ Λι να πρωταγωνιστήσει στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό του όραμα. Ο αποχαιρετισμός του στον Σάρουμαν είναι αντάξιος μιας ιστορίας βγαλμένης από το ίδιο το σινεμά.

O Πίτερ Τζάκσον αποχαιρετά τον Κρίστοφερ Λι σαν θαυμαστής, σκηνοθέτης και κυρίως καλός του φίλος!

«Μεγάλωσα αγαπώντας τις ταινίες του Κρίστοφερ Λι. Για το περισσότερο κομμάτι της ζωής μου ήμουν συνεπαρμένος από τους θρυλικούς ρόλους που δημιούργησε, αλλά και που συνέχισε να ενσαρκώνει δεκαετίες μετά. Αλλά σε ένα σημείο αυτής της διαδρομής, ξαφνικά και μαγικά, ο Κρίστοφερ Λι βγήκε από τους ρόλους του και έγινε ο φίλος μου, ο Κρις. Και αγάπησα τον Κρις ακόμη πιο πολύ.»

Ο αποχαιρετισμός του Πίτερ Τζάκσον στον Κρίστοφερ Λι είναι φτιαγμένος από εκείνο το συγκινητικό, μαγικό υλικό όπου φτιάχνονται τα όνειρα. Τα όνειρα που έφεραν έναν φανατικό θαυμαστή του Κρίστοφερ Λι να γίνει φίλος του και να σφραγίσει με την ερμηνεία του το μεγαλύτερο κινηματογραφικό όραμα του θαυμαστή του.

Διαβάστε ακόμη: To συγκινητικό αντίο του Ιαν ΜακΚέλεν στον Κρίστοφερ Λι

Christopher Lee O Πίτερ Τζάκσον με τον Κρίστοφερ Λι στην πρεμίερα του πρώτου μέρους του «Hobbit» στο Λονδίνο το 2012

«Ημουν τόσο τυχερός ώστε να δουλέψω με τον Κρις σε πέντε ταινίες και δεν υπήρξε στιγμή που να μην είναι συναρπαστικό να τον βλέπω στο σετ. Τον θυμάμαι να μου λέει στα 40ά μου γενέθλια (ήταν 80 αυτός τότε): "Είσαι ο μισός άνθρωπος από αυτό που είμαι εγώ". Το να είμαι ο μισός Κρίστοφερ Λι, είναι περισσότερο απ' όσο θα ήλπιζα ποτέ. Ηταν ένας αληθινός τζέντλεμαν σε μια εποχή που δεν τιμά πλέον τους τζέντλεμεν.»

«Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Κρίστοφερ Λι. Είχε μοναδική θέση στην ιστορία του σινεμά και στις καρδιές των εκατομμυρίων θαυμαστών του σε όλον τον κόσμο. Ο κόσμος θα είναι ένα μικρότερο μέρος χωρίς αυτόν.»

Διαβάστε ακόμη: Οι «αθάνατοι» ρόλοι του Κρίστοφερ Λι

Christopher Lee Στα γυρίσματα του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Διαβάστε ολόκληρο το αντίο του Πίτερ Τζάκσον στον Κρίστοφερ Λι:



Διαβάστε ακόμη: