Buzz

Πενήντα αποχρώσεις του οχι. Ο Τσάρλι Χάναμ είπε αντίο στο «Fifty Shades of Grey»

στα 10

Λίγες εβδομάδες μόλις πριν τα γυρίσματα ξεκινήσουν, ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του hot best seller αποχώρησε από το φιλμ.

Πενήντα αποχρώσεις του οχι. Ο Τσάρλι Χάναμ είπε αντίο στο «Fifty Shades of Grey»
Τσάρλι, μπορείς τώρα να ντυθείς

Ηδη διάσημος από τον ρόλο του στο τηλεοπτικό «Sons of Anarchy» που κερδίζει όλο ένα και μεγαλύτερη αναγνώριση και πρόσφατα κεντρικός πρωταγωνιστής στο «Pacific Rim» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, ο Τσάρλι Χαναμ ήταν ο ηθοποιός που κέρδισε τον ρόλο σε ένα από τα πιο διαφημισμένα casting calls της χρονιάς.

Ο Κρίστιαν Γκρέι στο βιβλίο της Ε.Λ. Τζέιμς που έκανε εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη να ανατριχιάσουν ερωτικά το περασμένο καλοκαίρι είναι ένας γοητευτικός ζάμπλουτος άντρας με ιδιαίτερα σεξουαλικά γούστα που συνάπτει ένα συμβόλαιο σεξουαλικής συνενοχής με μια υπάλληλό του.

Πρώτο μέρος μιας τριλογίας που προβλέπεται να γίνει εξίσου μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, το φιλμ αποτέλεσε από νωρίς υλικό για άφθονο «τζογάρισμα», μέχρι την στιγμή που ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρωταγωνιστών αλλά και της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον που θα αναλάβει τελικά την σκηνοθεσία.

Μόνο που τώρα, όλα αλλάζουν, καθώς ο Χάναμ εγκατέλειψε το πλοίο. Η επίσημη ανακοίνωση της Universal λέει ότι «οι παραγωγοί του «Fifty Shades of Grey» και ο Τσάρλι Χάναμ συμφώνησαν ότι θα πρέπει να βρεθεί ένας καινούριος πρωταγωνιστής δεδομένου του όγκου της δουλειάς που έχει και που δεν του επιτρέπει να προετοιμαστεί ικανοποιητικά για τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι».

Η δικαιολογία, μοιάζει προφανώς λίγη για να συγκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω της, αφού για να πάρει τον ρόλο, προφανώς ο Χάναμ και οι παραγωγοί του «Fifty Shades of Grey» είχαν λύσει τα προβλήματα αυτού του είδους.

Οι πραγματικοί λόγοι που τον έκαναν να πει όχι, θα έχουν ενδιαφέρον να ακουστούν κάποια στιγμή (και να είστε σίγουροι ότι δεν θα αργήσει), αλλά αν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε μια υπόθεση για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει τελικά όχι, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, θα λέγαμε πως πολύ απλά, διάβασε επιτέλους το σενάριο. Ή ακόμη χειρότερα, το βιβλίο...

Διαβάστε ακόμη: