Buzz

Πείνα για τα «Hunger Games»

στα 10

Πρώτα ήρθαν τα πόστερ με το σήμα κάθε μιας από τις δώδεκα περιοχές που αποτελούν την χώρα του Πάνεμ και φυσικά, αυτό της Πρωτεύουσας. Σήμερα ακολούθησαν τα πόστερ των χαρακτήρων. Ο πυρετός του «Hunger Games» μεγαλώνει.

Πείνα για τα «Hunger Games»

Το «The Hunger Games» (στα ελληνικά «Αγώνες Πείνας»), είναι το πρώτο από τα τρία βιβλία της νεανικής τριλογίας δράσης της Σούζαν Κόλινς, και το πρώτο που μεταφέρεται στο σινεμά. Ηρωίδα είναι η 16χρονη Κάτνις Εβερντιν, η οποία ζει στην Πάνεμ, τη χώρα όπου υπήρχε η Βόρεια Αμερική πριν την καταστροφή. Μια παντοδύναμη κυβέρνηση ελέγχει τον κόσμο, από τα γραφεία της στην Κάπιτολ, την πρωτεύουσα. Οι Αγώνες Πείνας είναι ετήσιοι αγώνες που μεταδίδονται από την τηλεόραση, όπου η κυβέρνηση επιλέγει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από την κάθε μια από τις περιοχές που αποτελούν την Πάνεμ και τα βάζει να πολεμήσουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου.

Εχετε δει τις πρώτες φωτογραφίες, έχετε μπει στο site, έχετε μάθει πληροφορίες για το cast, ξέρετε ήδη ότι η Τζένιφερ Λόρενς θα τραγουδήσει η ίδια ένα νανούρισμα στο φιλμ ή ότι ο Στίβεν Σόντερμπεργκ σκηνοθέτησε κάποιες από τις σκηνές δράσης έτσι ώστε τα γυρίσματα του φιλμ να ολοκληρωθούν στην ώρα τους.

Και φυσικά έχε ήδη δει το πρώτο teaser. Τώρα μπορείτε να δειτε τις αφίσες με τα σύμβολα της κάθε μιας από τις δώδεκα περιοχές από τις οποίες αποτελείται η Πάνεμ η κάθε μια από τις οποίες έχει ως έμβλημα το βασικό προϊόν που παράγει.

Σήμερα κυκλοφόρησαν και πόστερ για τους χαρακτήρες της ταινίας. Η Κάτνις (Τζένιφερ Λόρενς), ο Πίτα (Τζός Χάτσερσον), η Ρου (Αμάντλα Στένμπεργκ) ο Κέιτο (Αλεξάντερ Λούντβιγκ) είναι κάποιοι από τους διγωνιζόμενους που βρίσκονται στην αρένα των «Αγώνων Πείνας». Ο Γκέιλ (Λίαμ Χέμσγουορθ) είναι ο φίλος της Κάτνις από την Περιοχή 12. Ο Χέιμιτς (Γούντι Χάρελσον) είναι ο προπονητής της (καθώς και του Πίτα), η Εφι (Ελίζαμπεθ Μπανκς) είναι η υπεύθυνη της αποστολής της Περιοχής 12 και ο Τσίνα (Λένι Κράβιτς) είναι ο στυλίστας της Κάτνις για τους αγώνες.

Δείτε όλες τις αφίσες στο gallery και προετοιμάστε την όρεξη σας για περισσότερα.