Buzz

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ πιστεύει ότι το «Brokeback Mountain» χρειαζόταν περισσότερο σεξ

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πέδρο Αλμοδόβαρ αποκάλυψε ότι του είχε προταθεί να σκηνοθετήσει εκείνος το «Brokeback Mountain» και γιατί θα το προσέγγιζε διαφορετικά από τον Ανγκ Λι.

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ πιστεύει ότι το «Brokeback Mountain» χρειαζόταν περισσότερο σεξ

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Julieta», την οποία είδαμε φέτος στις Κάννες [διαβάστε την κριτική του Flix εδώ] και θα ανοίξει τις φετινές Νύχτες Πρεμίερας, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ έδωσε μία χορταστική συνέντευξη στο Empire αποκαλύπτοντας μέσα σ' όλα την πρόταση που του είχε γίνει για να σκηνοθετήσει ο ίδιος «Το Μυστικό του Brokeback Mountain».

Τι θα έκανε διαφορετικά αν είχε αναλάβει ο ίδιος την κινηματογραφική μεταφορά του διηγήματος της Αν Προυλξ;

«Περισσότερο σεξ, περισσότερο σέξ» αναφωνεί. «Και δε θα ήταν δωρεάν. Η Προυλξ στηρίζει το διήγημα στη σωματική σχέση, στη ζωώδη χημεία, οπότε το σεξ θα ήταν απαραίτητο να φανεί καθώς καθορίζει την αφήγηση. Βέβαια κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να το κάνει κανείς στο Χόλιγουντ. Μάλλον θα το γύριζε στην Ευρώπη».

Δείτε κι αυτό: Αν ο Πέδρο Αλμοδόβαρ ξαναγύριζε τις κλασικές ταινίες της Disney

Pedro Almodovar 607

«Εγώ θα έδειχνα δύο άντρες να κάνουν σεξ σαν ζώα - όπως τα ζώα που περιποιούνται οι ίδιοι. Κι αυτό θα ήταν για εκείνους ένα ένστικτο επιβίωσης στα βουνά...»

Πάντως, παρόλα αυτά, ο Αλμοδοβάρ δηλώνει θαυμαστής του επιτεύγματος του Ανγκ Λι και αγαπά την ταινία, ακόμα κι αν εκείνος θα τη γύριζε διαφορετικά.

Κι όσο για το τι ετοιμάζει για το μέλλον...

«Δουλεύω δύο σενάρια ταυτόχρονα. Το ένα είναι κωμωδία - μία σκοτεινή, κατάμαυρη κωμωδία. Το άλλο είναι δράμα στο στιλ της "Julieta". Δεν ξέρω ποιο θα τελειώσω πρώτο και ποιο θα αποτελέσει την επόμενη ταινία μου...»

Διαβάστε περισσότερα: