Buzz

Τ’ αδέρφια του Πολ Γουόκερ… συμπληρώνουν το κενό που άφησε

στα 10

Τα γυρίσματα του «Fast & Furious 7» συνεχίζονται ολοταχώς και η παραγωγή βρήκε τους ιδανικούς body doubles για τις σκηνές του Πολ Γουόκερ: τους αδελφούς του!

Τ’ αδέρφια του Πολ Γουόκερ… συμπληρώνουν το κενό που άφησε

Ο θάνατος του Πολ Γουόκερ, την 1η Δεκεμβρίου, έφερε όχι μόνο θλίψη στην κινηματογραφική κοινότητα και τους θεατές όλου του κόσμου, αλλά και προσωρινή απόγνωση στους παραγωγούς του franchise «Fast & Furious», της σειράς ταινιών… καυτής ασφάλτου, με εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σ’ όλον τον κόσμο. Η έβδομη ταινία του franchise, το «Fast & Furious 7» με σκηνοθέτη τον Πολ Γουαν, βρισκόταν εν μέσω γυρισμάτων, με τον Μπράιαν Ο’ Κόνερ του Πολ Γουόκερ ν’ αποτελεί, φυσικά, αναπόσπαστο και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Ντόμινικ Τορέτο – Βιν Ντίζελ. Προσωρινά η παραγωγή πάγωσε, περιμένοντας κατ’ αρχήν ν’ αφομοιώσει την απώλεια του Γουόκερ και, κατά δεύτερον, να προσαρμόσει σεναριακά την πλοκή της ταινίας. Φυσικά η ως τότε ημερομηνία εξόδου της ταινίας, 11 Ιουλίου 2014, δε θα ήταν εφικτή. Ωστόσο η Universal ανέκαμψε γρήγορα, έχοντας ήδη ξεκινήσει τα υπόλοιπα γυρίσματα στην Ατλάντα κι έχοντας δώσει ραντεβού με τις αίθουσες για τις 10 Απριλίου 2015, σ’ ένα χρόνο από τώρα.

Κι ενώ ένα μέρος των σκηνών του Πολ Γουόκερ που δεν είχαν γυριστεί, θα συμπληρωθεί με CGI, φαίνεται ότι η παραγωγή βρήκε τον ιδανικό τρόπο, όχι μόνο να ολοκληρώσει την ταινία, αλλά και ν’ αποδώσει φόρο τιμής στον σταρ της. Οι δύο αδελφοί του Γουόκερ, ο Κέιλεμπ και ο Κόντι, προσφέρθηκαν να δουλέψουν ως body doubles στο φιλμ. Αλλωστε, όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το σετ, είναι κι οι δυο φτυστοί ο Πολ. Δείτε τους δεξιά κι αριστερά από το απόλυτα αναγνωρίσιμο κεφάλι του Βιν Ντίζελ και διαβάστε περισσότερα για την ταινία παρακάτω.

walkerbros