Buzz

Ο Πολ Τόμας Αντερσoν γράφει το επόμενο σενάριο μαζί με την 8χρονη κόρη του

στα 10

Τα παιδιά του PTA τον πίεσαν να γυρίσει επιτέλους μία (κατάλληλη) ταινία που θα μπορούσαν να δουν κι εκείνα...

Ο Πολ Τόμας Αντερσoν γράφει το επόμενο σενάριο μαζί με την 8χρονη κόρη του

Ο πατέρας σου είναι ένας από τους πιο διάσημους και καταξιωμένους σκηνοθέτες της εποχής του. Οι ταινίες του φτάνουν μέχρι τα Οσκαρ. Κι εσύ δεν επιτρέπεται να τις δεις. Αυτό νιώθουν τα 4 (τέσσερα!) παιδιά του Πολ Τόμας Αντερσον (η γυναίκα του είναι η Μάγια Ρούντολφ) και του κάνουν παράπονα.

Οπως ο ίδιος διηγήθηκε σε συνέντευξη στους Los Angeles Times, ο γιος του μπήκε στο μοντάζ του «Phantom Thread» («Αόρατη Κλωστή»), όταν ο Αντερσον δούλευε το τρέιλερ, είδε το R Rated σήμα (ακατάλληλο για ανήλικους) κι έβγαλε έναν ενοχλημένο αναστεναγμό: «αμάν πια!»

Paul Thomas Anderson Maya Rudolph 607

Πράγματι, ο Αντερσον δεν έχει γυρίσει κατάλληλη ταινία στα 22 χρόνια της καριέρας του. Ομως σήμερα δηλώνει έτοιμος να γράψει κάτι ζεστό και οικογενειακό και τρυφερό όπως οι ταινίες του συνονόματού του (Γουές) Αντερσον. Ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε στους Times ότι δουλεύει εδώ και λίγο καιρό ένα πρότζεκτ, μαζί με την κόρη του Λούσι.

«Το επόμενό μου πρότζεκτ είναι κάτι που δουλεύω μαζί με την 8χρονη κόρη μου, τη Λούσι. Το πήρε πάνω της, γνωρίζοντας ότι δε θα το έγραφα ποτέ, αν δεν με βοηθούσε. Είμαστε στο στάδιο του πρώτου draft αυτή τη στιγμή. Αλλά είναι μια πολύ καλή συνεργασία. Η Λούσι με κρατάει σε εγρήγορση...»

Διαβάστε επίσης: Ο Πολ Τόμας Αντερσον δεν καταλαβαίνει τον Κουέντιν Ταραντίνο...

PTA kids

Ο Αντερσον, φυσικά, ήθελε την ιστορία να παίρνει πιο σκοτεινή μορφή, αλλά η Λούσι τον σταμάτησε:

«Προσπάθησα να παρασύρω την αφήγηση σε κάτι πιο σκοτεινό, καθώς το φυσικό μου ένστικτο είναι να γράφω τέτοιες ιστορίες, αλλά εκείνη, γλυκά κι ευγενικά, μου θύμησε ποιος ήταν ο στόχος μας. Και με επανέφερε στο σωστό δρόμο. Αυτή τη στιγμή το έχουμε αφήσει για λίγο στην άκρη. Αλλά σύντομα θα το ξαναπιάσουμε...»

Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε το πρώτο «Κ» στόρι του PTA.

Διαβάστε περισσότερα: