Buzz

Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί για ακόμα μια φορά τους Radiohead στο «The Numbers»

στα 10

Ο σκηνοθέτης και το συγκρότημα επιβεβαιώνουν την αμοιβαία σχέση αγάπης που τους διακρίνει με ένα ακόμα βιντεοκλίπ από το «A Moon Shaped Pool».

Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί για ακόμα μια φορά τους Radiohead στο «The Numbers»

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι η σχέση του Πολ Τόμας Αντερσον με τους Radiohead δεν περιορίζεται σε μια απλή επαγγελματική συνεργασία. Ο σκηνοθέτης έχει αναθέσει στον κιθαρίστα της μπάντας, Τζόνι Γκρίνγουντ, το σάουντρακ τριών ταινιών του μέχρι σήμερα («Θα Χυθεί Αίμα», «The Master», «Εμφυτο Ελάττωμα»), με εξαιρετικά αποτελέσματα, τον ακολούθησε μέχρι την Ινδία για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ «Junun» και έχει σκηνοθετήσει ήδη δύο βιντεοκλίπ για το συγκρότημα, για το «Daydreaming» και το «Present Tense».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Τα 10 καλύτερα βίντεο κλιπ των Radiohead

Και με το «The Numbers» το καλό τριτώνει, καθώς ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί τους Γκρίνγουντ και Τομ Γιορκ σε ένα ανεπιτήδευτο βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ τους, «A Moon Shaped Pool», όπου οι δυο τους παίζουν ζωντανά το κομμάτι στον κήπο του σκηνοθέτη στην Καλιφόρνια!

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα βιντεοκλίπ για να ξεχνάμε τον χρόνο που θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επόμενη, πολυαναμενόμενη ταινία του Αντερσον, η οποία θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '50, με φόντο τον κόσμο της μόδας και πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις.

Πατήστε το play παρακάτω για να δείτε το βίντεο.


Διαβάστε και δείτε ακόμη