Buzz

Ο Πολ Τόμας Αντερσον συνεργάζεται ξανά με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις στο όνομα της μόδας

στα 10

Μια δεκαετία μετά τη συνεργασία τους στο «Θα Χυθεί Αίμα», οι δύο άντρες συναντιούνται ξανά στο ατιτλοφόρητο νέο πρότζεκτ του Πολ Τόμας Αντερσον.

Ο Πολ Τόμας Αντερσον συνεργάζεται ξανά με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις στο όνομα της μόδας

Μια δεκαετία μετά το ρόλο του στο «Θα Χυθεί Αίμα» που του χάρισε ένα ακόμη Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου (το δεύτερο - στη συνέχεια πήρε ακόμη ένα για το «Λινκολν»), ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δεν έχει κανένα λόγο να μην βγει από την απομόνωση για να συνεργαστεί ξανά με τον Πολ Τόμας Αντερσον.

Η νέα ταινία του, μετά το «Εμφυτο Ελάττωμα» (ας μετρήσουμε όμως και το «Junun»), δεν έχει ακόμη τίτλο, αλλά διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '50 με φόντο τον κόσμο της μόδας. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έχει συνδεθεί με το πρότζεκτ εδώ και χρόνια, ενώ ο Πολ Τομας Αντερσον αναζητά νεαρές ηθοποιούς από την Ανατολική Ευρώπη για τους περισσότερους δεύτερους ρόλους της ταινίας.

Δείτε ακόμη: Ο Πόλ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί τους Radiohead στο «Daydreaming»

Paul Thomas Anderson Daniel Day Lewis 607 Από κοινή τους φωτογράφηση πίσω στο 2007

Κανείς φυσικά δεν γνωρίζει περισσότερα ούτε για την υπόθεση, ούτε για το τι ρόλο ακριβώς θα παίξει ο Λιούις στην ταινία, αφού, όπως κάθε νέο σχέδιο του Πολ Τομας Αντερσον, μπορεί να βρίσκεται στα στάδια της προπαραγωγής αλλά θα πάρει το χρόνο του για να ολοκληρωθεί. Ενδιάμεσα, o Πολ Τόμας Αντερσον, ίσως μπορέσει να βρει χρόνο να γυρίσει ακόμη ένα βίντεο των Radiohead...

Διαβάστε και δείτε ακόμη: