Buzz

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ στους «Πειρατές της Καραϊβικής 5»

στα 10

Μετά τον Κιθ Ρίτσαρντς, ένας ακόμα μουσικός θρύλος δέχεται την πρόσκληση του Τζόνι Ντεπ κι ανοίγει πανιά...

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ στους «Πειρατές της Καραϊβικής 5»

O Πολ ΜακΚάρτνεϊ θα ακολουθήσει το τρέκλισμα του Κιθ Ρίτσαρντς και κρατώντας ένα μπουκάλι ρούμι θα κάνει ένα cameo στο «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales». Να θυμίσουμε ότι ο Ρίτσαρντς είχε ερμηνεύσει τον πατέρα του Τζακ Σπάροου το 2007 και η εμφάνιση του πρώην Beatle σηματοδοτεί το δεύτερο μουσικό θρύλο που αποδέχεται την πρό(σ)κληση του Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με το Deadline, ο ΜακΚάρτνεϊ θα έχει έναν κομβικό ρόλο στην υπόθεση του 4ου σίκουελ και το κομμάτι της ιστορίας του έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζεται στην Αυστραλία.

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει για 5η φορά ως Τζακ Σπάροου με ένα καστ που περιλαμβάνει τους πιστούς Τζέφρι Ρας και Ορλάντο Μπλουμ και στο ρόλο του εμβληματικού κακού τον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Θυμηθείτε τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ να σκηνοθετεί τον Τζονι Ντεπ στο βίντεο κλιπ του «My Valentine»

Pirates 5 607

Σκηνοθέτες του σίκουελ οι Νορβηγοί Χοακίμ Ρόνινγκ και Εσπεμ Σάντμπεργκ, που υπέγραψαν το οσκαρικό «Kon-Tiki», μετά την αποχώρηση του Ρομπ Μάρσελ.

Ο ίδιος ο Ντεπ έχει δηλώσει ότι αυτό θα είμαι μάλλον και το τελευταίο μέρος του franchise, καθώς ο πρωταγωνιστής πιστεύει ότι κούρασε και κουράστηκε. Και δεν έχει άδικο: ειδικά τα γυρίσματα του «Dead Men Tell No Tales» μοιάζουν καταραμένα: πέρσι το Φεβρουάριο η παραγωγή διακόπηκε από τους τυφώνες κι ένα μήνα μετά το γύρισμα ξανασταμάτησε, όταν ο Ντεπ τραυματίστηκε στο χέρι.

Για να μη μιλήσουμε για την παρολίγο καταδίκη του όταν παραβίασε υγειονομική διάταξη της Αυστραλίας κι έβαλε τα σκυλιά του στη χώρα, χωρίς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Για να δούμε αν ο χαμογελαστός Beatle φέρει λίγο γούρι...

Διαβάστε περισσότερα: