Buzz

Ο Πάτρικ Στιούαρτ αποχαιρετά τους «X-Men»

στα 10

Μετά τον Χιού Τζάκμαν, και ο Πάτρικ Στιούαρτ αποχαιρετά τους X-Men μετά το «Logan».

Ο Πάτρικ Στιούαρτ αποχαιρετά τους «X-Men»

Γνωρίζαμε ήδη, πολύ καιρό πριν καν κυκλοφορήσει το «Logan» στους κινηματογράφους, ότι πρόκειται να είναι η τελευταία ταινία του Χιού Τζάκμαν στον ρόλο του Wolverine. Όμως, αποδείχτηκε πως δεν είναι μόνο ο Τζάκμαν που αποχαιρετά τους X-Men με αυτή την ταινία.

Ο Πάτρικ Στιούαρτ, ο επί 17 χρόνια κινηματογραφικός Καθηγητής Ξαβιέ, αποχαιρετά την σειρά με αυτή την ταινία, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την διάρκεια παρουσίασης της ταινίας μαζί με τον Χιου Τζάκμαν και τον σκηνοθέτη του «Logan» Τζέιμς Μάνγκολντ. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Στιουάρτ είπε πως βλέποντας την ταινία, μαζί με τους άλλους δυο, στην πρεμιέρα της στο φεστιβάλ Βερολίνου την προηγούμενη βδομάδα, τον έκανε να συγκινηθεί.

Διαβάστε ακόμα: Ποια ή τι, είναι η Λορα, η μικρή ηρωίδα στο «Logan»;

stewart2

Πιο συγκεκριμένα είπε πως «με το που τελείωσε η ταινία, εμείς ετοιμαζόμασταν να ανεβούμε στην σκηνή αλλά όχι πριν τελειώσουν οι τίτλοι τέλους. Και καθώς καθόμουν εκεί συνειδητοποίησα πως δεν θα υπάρχει ποτέ ένας καλύτερος, ένας πιο τέλειος, πιο συναισθηματικός και πιο όμορφος τρόπος να πω “au revoir” στον Τσαρλς Ξαβιέ από αυτή την ταινία. Γι’ αυτό, είπα [στον Χιου] εκείνο το βράδυ πως “αυτό ήταν. Τελείωσα κι εγώ από την σειρά.”»

Αν και το «X-Men: Days of Future Past» κατάφερε να κάνει ένα κάποιο reboot για την σειρά, το «X-Men: Apocalypse» δεν κατάφερε να βρεθεί αντάξιο των προσδοκιών. Και με τους δυο κυριότερους πρωταγωνιστές της να φεύγουν από την σειρά, το μέλλον της παραμένει αβέβαιο.

Δείτε ακόμη: