Buzz

«Αν πεθάνεις, θα πεθάνω»: η Τζένιφερ Λόρενς κι ο Κρις Πρατ ερωτεύονται στο διάστημα στο trailer του «Passengers»

στα 10

Δείτε το πρώτο trailer μίας... σέξι οδύσσειας του διαστήματος!

«Αν πεθάνεις, θα πεθάνω»: η Τζένιφερ Λόρενς κι ο Κρις Πρατ ερωτεύονται στο διάστημα στο trailer του «Passengers»

Η Τζένιφερ Λόρενς κι ο Κρις Πρατ πρωταγωνιστούν στο «Passengers» του Μόρτεν Τίλντουμ, του σκηνοθέτη του «The Imitation Game», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο στην Αμερική και σήμερα μας δείχνει το πρώτο του trailer.

Δείτε κι αυτό: Η Τζένιφερ Λόρενς κι ο Κρις Πρατ είναι ρομαντικοί ταξιδιώτες του διαστήματος στο «Passengers»

passengers trailer 607 2

Σύμφωνα με την ιστορία, οι δυο ήρωες έχουν οικειοθελώς εγκαταλείψει τις ζωές τους στη Γη. Είναι επιβάτες του «Avalon», ενός πολυτελούς διαγαλαξιακού διαστημοπλοίου, και ταξιδεύουν προς την αποικία Homestead II. Η σύμβαση που έχουν υπογράψει είναι να βρεθούν σε καταστολή για... 120 χρόνια και να ξυπνήσουν κατά την άφιξή τους στον άλλο πλανήτη.

Κι άλλοι επιβάτες του διαστήματος: «Why are they here?»: Η Εϊμι Ανταμς συναντά τους εξωγήινους στo τρέιλερ του «Arrival» του Ντενί Βιλνέβ

passengers trailer 607 1

Μόνο που κάτι πάει στραβά και οι δυο τους είναι οι μοναδικοί που αποκτούν τις αισθήσεις τους 90 χρόνια νωρίτερα από το κανονικό. Μόνοι στο διάστημα, μ' ένα γιγαντιαίο διαστημόπλοιο στην απόλυτη διάθεσή τους, αρχίζουν να ερωτεύονται την ίδια στιγμή που συνειδητοποιούν ότι κάποια δυσλειτουργία του σκάφους απειλεί ολόκληρη το πλήρωμά του.

Κι όχι μόνο αυτό: υπάρχει ένα κρυμμένο μυστικό, όπως αφήνει να εννοηθεί ο Κρις Πρατ στο τέλος του βίντεο...

Δείτε το πρώτο trailer:


Διαβάστε περισσότερα:

Tags: Passengers