Buzz

Mια από τις τελευταίες εμφανίσεις της Εμανουέλ Ριβά στην οθόνη. Τρέιλερ για το «Χαμένοι στο Παρίσι»

στα 10

H καινούρια ταινία των Ντομινίκ Αμπέλ και Φιόνα Γκόρντον έχει τρέιλερ.

Mια από τις τελευταίες εμφανίσεις της Εμανουέλ Ριβά στην οθόνη. Τρέιλερ για το «Χαμένοι στο Παρίσι»

Ο υπέροχος, ρομαντικός, σλάπστικ κόσμος της Φιόνα Γκόρντον και του Ντομινίκ Αμπέλ μας είναι ήδη γνωστός (και αγαπημένος) από ταινίες όπως το «Iceberg» και το «Rumba» αλλά τώρα, αποκτά καινούριους κατοίκους στο πρόσωπο της Εμανουέλ Ριβά και του Πιερ Ρισάρ, δυο μυθικών ηθοποιών του γαλλικού σινεμά που δεν φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι εντελώς καινούριο στο φιλμ.

lost in paris 607

Η Ριβά η οποία πέθανε πριν από λίγες μέρες στα 89 της χρόνια, υποδύεται εδώ μια 93χρονη γυναίκα που ζει μόνη της στο Παρίσι. Οταν η ανιψιά της Φιόνα που ζει στον Κανάδα θα λάβει από αυτή ένα επείγον γράμμα, θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να τη συναντήσει, αλλά όταν φτάνει ανακαλύπτει πως η θεία της έχει εξαφανιστεί. Μετά από μια αλυσίδα καταστροφών, συναντά τον Ντομ, τον ευγενή πλην ενοχλητικό αλήτη που δεν την αφήνει σε ησυχία.

Δείτε ακόμη: Εμανουέλ Ριβά, Αγάπη μου!

lost in paris 607

Και κάπως έτσι θα ξετυλιχθεί στην οθόνη μια σχεδόν μαγευτική ιστορία για ανθρώπους που αναζητούν δίχως να το ξέρουν την αγάπη στην Πόλη του Φωτός και σκοντάφτουν ο ένας στον άλλο προφανώς για κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Το φιλμ που θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες μέσα στους επόμενους μήνες έχει πλέον τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω.


Δείτε ακόμη:

lost in paris 607