Buzz

Κάτι σκοτεινό υπάρχει στα προάστια: Τρέιλερ για το «Parasite» του Μπονγκ Τζουν-χο

στα 10

Περιμενοντας να δούμε την καινούρια ταινία του κορεάτη σκηνοθέτη στις Κάννες, ψηλαφούμε τα μυστικά της στο πρώτο της τρέιλερ.

Κάτι σκοτεινό υπάρχει στα προάστια: Τρέιλερ για το «Parasite» του  Μπονγκ Τζουν-χο

Το «Parasite» σηματοδοτεί την επιστροφή του Μπονγκ Τζουν-χο στην πατρίδα του μετά τα αγγλόφωνα«Snowpiercer» κι «Okja» και το πρώτο τρέιλερ που μόλις αποκαλύφθηκε μας αφήνει να φανταστούμε το ύφος μιας ταινίας που υπήρξε ιδιαίτερα φειδωλή στις αποκαλύψεις της.

Δείτε ακόμη Κάννες 2019: Ολες οι ταινίες που περιμένουμε να δούμε στο φετινό φεστιβάλ

Αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα είναι πως αφορά σε δυο οικογένειες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους που θα έρθουν κοντά από ένα απροσδόκητο γεγονός ή κάτι τέτοιο. Βλέποντας το τρέιλερ μπορούμε να καταλάβουμε ότι ένα μέλος της φτωχής οικογένειας, αποκτά πρόσβαση σε ένα πλούσιο σπίτι χρησιμοποιώντας ψευδείς περγαμηνές, αλλά μερικές σταγόνες αίμα σε ένα τραπέζι πρωινού καθώς και μια σειρά από άλλες απειλητικές στιγμές, μας υποψιάζουν πως οι καλοί και οι κακοί δεν είναι απαραίτητα, αυτοί που φαντάζεσαι με την πρώτη ματιά.

parasite 607

Σε κάθε περίπτωση και παρ΄ότι η γνώση μας στα κορεάτικα δεν μας επιτρέπει να αντιληφθούμε περισσότερα, το «Parasite» ήταν ούτως ή άλλως μια από τις ταινίες που περιμέναμε με ανυπομονησία το 2019 και το τρέιλερ -όπως και το πόστερ- μας κάνουν να θέλουμε να το δούμε ακόμη περισσότερο.

parasite poster 607

Δείτε ακόμη: