Buzz

O Πάολο Σορεντίνο και ο Μάικλ Κέιν, κοιτάζουν «In The Future»

στα 10

Η πρώτη του ταινία μετά τον θρίαμβο της «Τέλειας Ομορφιάς», ξεκινά γυρίσματα σε λίγες μέρες.

O  Πάολο Σορεντίνο και ο Μάικλ Κέιν, κοιτάζουν «In The Future»

Μπορεί ο Πάολο Σορεντίνο να έχει ήδη στα σχέδιά του μια σειρά που θα διαδραματίζεται στο Βατικανό (ένα σχέδιο η προοπτική του οποίου μας έχει ήδη ενθουσιάσει), όμως πριν από αυτό , στις 9 Μαίου θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της καινούριας του ταινία στην Ελβετία.

Το αγγλόφωνο «In The Future» είναι η ιστορία ενός ηλικιωμένου σύνθετη μαέστρου του Φρεντ Μπάλινγκερ, ο οποίος μετά από μια λαμπρή και γεμάτη δόξα καριέρα κοιτάζει ένα μέλλον που προβλέπεται να κυλήσει σε μάλλον διαφορετικούς τόνους: με ιατρικές εξετάσεις, μασάζ και ηρεμία εν όψει της συνταξιοδότησής του.

Ομως στην διάρκεια των διακοπών του στις Ελβετικές Αλπεις, τις οποίες περνά σε απόλυτη ηρεμία με έναν συνομήλικο φίλο του σκηνοθέτη ο οποίος αγωνίζεται να γράψει το νέο του σενάριο και την κόρη του, ένα απροσδόκητο γεγονός θα διαταράξει την ρουτίνα τους: Ενας απεσταλμένος της Βασίλισσας της Αγγλίας θα τους επισκεφθεί, προκειμένου να πείσει τον Φρεντ, να είναι ο μαέστρος ενός κονσέρτου που θα δώσει προς τιμήν του πρίγκηπα Φίλιπ, στο παλάτι του Μπάκινχαμ.

Ο ιταλικός τίτλος του φιλμ είναι «La Giovinezza», η «νεότητα» και οι θεματικές του σεναρίου δεν μοιάζουν να βρίσκονται πολύ μακριά από αυτές της «Τέλειας Ομορφιάς» όμως ο Σορεντίνο δηλώνει πως αυτή θα είναι μια «μικρή προσωπική ταινία» δίχως υπερβολικές φιλοδοξίες.

Εκτός ίσως από αυτές στο καστ του, αφού τους βασικούς ρόλους θα κρατούν οι Μάικλ Κέιν, Ρέιτσελ Βάις, Πολ Ντάνο και Χάρβεί Καϊτέλ, κάτι που κάνει αυτό το «μικρό, προσωπικό» φιλμ να δείχνει ήδη κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη: