Buzz

Κάτω τα στερεότυπα! Ο Βέρνερ Χέρτσογκ κάνει ταινία με την Πάμελα Αντερσον

στα 10

Τρελός κι αυτός, τρελή κι αυτή - με την καλύτερη έννοια και για τους δυο - κάπως συνεννοήθηκαν και κάνουν μαζί σινεμά. Γιατί όχι;

Κάτω τα στερεότυπα! Ο Βέρνερ Χέρτσογκ κάνει ταινία με την Πάμελα Αντερσον

Η Πάμελα Αντερσον θα έχει την τιμητική της αυτόν το μήνα. Οπως έχει ανακοινωθεί, το Playboy θα σταματήσει τις γυμνές φωτογραφήσεις και το τελευταίο του εξώφυλλο με αδαμιαία περιβολή θ' ανήκει στην Πάμελα Αντερσον - και θα είναι το 14ο και τελευταίο εξώφυλλό τη στο περιοδικό. Παράλληλα, στο τεύχος η Πάμελα Αντερσον δίνει μια εκτενή συνέντευξη, όχι σε κάποιον δημοσιογράφο, αλλά στον πολυτεχνίτη Τζέιμς Φράνκο. Κι εκεί αποκαλύπτει κάτι ιδιαίτερα χαριτωμένο.

Δείτε ακόμη: 60 χρόνια Playboy! Διασχίζοντας το μύθο από τη Μέριλιν Μονρό μέχρι τη Μαρτζ Σίμπσον!

Η Πάμελα Αντερσον μοιράζεται το νέο, ότι συναντήθηκε για φαγητό με τον Βέρνερ Χέρτσογκ στο Chateau Marmont, το ένδοξο ξενοδοχείο, εστιατόριο και μπαρ στο Λος Αντζελες κι εκείνος της είπε, «Είσαι κάτι το ιδιαίτερο. Πρέπει να κάνεις κάτι για τη μεγάλη οθόνη.» H Πάμελα Αντερσον έχει, βέβαια, ήδη κάνει αρκετά πράγματα για τη μεγάλη οθόνη, ποιος ξεχνά το «Barb Wire», αλλά ο Χέρτσογκ ενδεχομένως δεν τα έχει δει. Πάντως η ηθοποιός συγκινήθηκε: «Δεν το πίστευα ότι το είπε αυτό. Εχει μια ταινία για μένα στο μυαλό του κι ελπίζω να πραγματοποιηθεί. Το γεγονός ότι βρίσκομαι στο ραντάρ του με κολλακεύει πολύ.»

Δείτε ακόμη: Inspirational (not) posters με τον κυνισμό του Βέρνερ Χέρτσογκ; Ναι, ευχαριστούμε!

Η εν λόγω ταινία είναι πιθανότατα το «Vernon God Little» (διαβάστε περισσότερα για το project εδώ), στο οποίο ο Χέρτσογκ δουλεύει εδώ και δυο χρόνια. Πρόκειται για τη διασκευή του βραβευμένο με το Booker Prize μυθιστόρημα του Ντ.Μπ.Σ. Πιερ (κατά κόσμο Πίτερ Φίνλεϊ), που παρακολουθεί τον έφηβο Βέρνον Λιτλ, καθώς η ζωή του μεταλλάσσεται, αφότου ο κολλητός του φίλος δολοφονεί έξι συμμαθητές τους στην αυλή του σχολείου. Ο τόνος του μυθιστορήματος – και της ταινίας, προφανώς – είναι ενός βαρύτατου κοινωνικού κατηγορώ, καμουφλαρισμένου σε μια κατάμαυρη παρωδία, στημένου στην καρδιά της Αμερικής, στην πόλη Μαρτύριο του Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό. Το καστ φημολογείται ήδη ότι περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων και τους Ράσελ Μπραντ και Μάικ Τάισον. Τώρα και την Πάμελα Αντερσον!

Διαβάστε ακόμη: