Buzz

Με την Πάμελα Αντερσον, το κινηματογραφικό «Baywatch» αποκτά το... μέγεθος που δεν είχε!

στα 10

Εχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομά (και το σώμα) της με το τηλεοπτικό «Baywatch», η Πάμελα Αντερσον δέχθηκε την πρόταση του Ντουέιν Τζόνσον να κάνει και το τιμητικό πέρασμα από την κινηματογραφική του μεταφορά.

Με την Πάμελα Αντερσον, το κινηματογραφικό «Baywatch» αποκτά το... μέγεθος που δεν είχε!

«Σύστησε στον κόσμο την Σι Τζέι Πάρκερ και έγινε μια από τις πιο θρυλικούς χαρακτήρες της γενιάς της - για την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των επχών. Με μεγάλη ευχαρίστηση καλοσωρίζουμε την (υπέροχη όπως πάντα) Πάμελα Αντερσον στο δικό μας #Baywatch. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει την ταινία χωρίς εσένα. Καλως ήρθες σπίτι.»

Ετσι ανακοίνωσε ο Ντουέιν Τζόνσον στον λογαριασμό του στο instagram την (αναμενόμενη) συμμετοχή της Πάμελα Αντερσον στο κινηματογραφικό «Baywatch» που ετοιμάζεται πυρετωδώς και χαρίζει ήδη εικόνες από καλογυμνασμένα κορμιά στα social media.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: (Ντ)ανταριάσαμε με την πρώτη φωτογραφία της Αλεξάντρα Νταντάριο από το «Baywatch»

Baywatch Pamela Anderson old Αυτά συνέβαιναν στις παραλίες του «Baywatch» πίσω στα 90s

Κανείς δεν γνωρίζει τι ρόλο θα παίξει ακριβώς η Πάμελα Αντερσον - σίγουρα όχι την Σι Τζέι Πάρκερ αφού αυτή την υποδύεται το μοντέλο Κέλι Ρόρμπαχ. «Επιστροφή» στην ταινία θα κάνει και ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ - σύμφωνα με φήμες, και αυτός σε άγνωστο ρόλο αφού τον Μιτς Μπιουκάναν υποδύεται ο Ντουέιν Τζόνσον που είναι και παραγωγός της ταινίας και πρόσφατα ένας από τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό TIME (στην ίδια λίστα βρίσκεται και η Πριγιάνκα Τσόπρα του «Quantico» που παίζει και αυτή στο «Baywatch»).

Το «Baywatch», η ταινία, είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 19 Μαΐου του 2017.


Περισσότερη Πάμελα Αντερσον

Tags: Baywatch