Buzz

Πάμε μια βόλτα στη χώρα του Οζ;

στα 10

Αν οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν από το «Oz: The Great and Powerful» του Σαμ Ράιμι είναι ενδεικτικές, δεν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να παραπονεθεί επειδή το εν είδει πρίκουελ του «Μάγου του Οζ» δεν περιλαμβάνει yellow brick roads και κόκκινα γοβάκια φτιαγμένα από ρουμπίνια...

Πάμε μια βόλτα στη χώρα του Οζ;

Το «Oz: The Great and Powerful» υπήρξε ο αδιαφιλονίκητος θριαμβευτής του Comic-Con που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Σαν Ντιέγκο της Αμερικής, ξεπερνώντας σε buzz ακόμη και όλες τις ταινίες με υπερήρωες που παρουσιάστηκαν μπροστά στα μάτια χιλιάδων θαυμαστών.

Ισως γιατί οι προσδοκίες για το πρίκουελ του «Μάγου του Οζ» που βασίζεται και αυτό στο «Τhe Wonderful Wizard of Oz» του Λ. Φρανκ Μπάουμ και αφηγείται την ιστορία ενός ερασιτέχνη μάγου που φτάνει με αερόστατο στη χώρα του Οζ προσπαθώντας να αποδείξει πως είναι ο άνθρωπος που όλοι περιμένουν ως έναν άλλο Μεσσία, ήταν μικρές.

Ενα πρώτο πόστερ, όμως που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και ένα τρέιλερ που αποδεικνύει πως η Disney δεν έχει χάσει ούτε στο ελάχιστο το μαγικό άγγιγμα της υπήρξαν αρκετά για να κάνουν την επιστροφή του Σαμ Ράιμι να μοιάζει με μία από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του 2013 και ταυτόχρονα ένα πραγματικό οφθαλμόλουτρο για τα μάτια, που όσο κι αν θυμίζει την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον, παραμένει ό,τι πιο όμορφο θα δείτε τις τελευταίες ημέρες σε κινηματογραφικό artwork.

Oi φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν απλά το επιβεβαιώνουν. Δείτε τις όλες στο gallery παρακάτω.

Το «Oz: The Great and Powerful» του Σαμ Ράιμι με τον Τζέιμς Φράνκο, τη Μισέλ Γουίλιαμς, τη Ρέιτσελ Βάις, τη Μίλα Κούνις και τον Ζακ Μπραφ θα βγει στις αίθουσες το Μάρτιο του 2013

Διαβάστε ακόμη: