Buzz

Παιχνίδια στην άμμο, στα γυρίσματα του Τέρενς Μάλικ…

στα 10

Κρίστιαν Μπέιλ, Νάταλι Πόρτμαν, «Knight of Cups», θάλασσα. Μη ζητάτε παραπάνω πληροφορίες: υπάρχουν εικόνες από τη νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ.

Παιχνίδια στην άμμο, στα γυρίσματα του Τέρενς Μάλικ…

Ενημέρωση 11 Ιουνίου: μόλις κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Knight of Cups» (όχι ότι αν ήταν από το «Lawless» θα το καταλαβαίναμε...), οι πρώτες που παρουσιάζουνκαι την Κέιτ Μπλάνσετ, με ρούχα χειρουργού. Δείτε τις στο τέλος του gallery και, στην τελευταία όπου ο Κρίστιαν Μπέιλ και η Νάταλι Πόρτμαν βολτάρουν με το κάμπριο, παρατηρήστε τον κύριο αριστερά που κρύβεται κάτω από το ψάθινο καπέλο του. Ναι, φυσικά είναι ο Τέρενς Μάλικ!

Πριν από δυο μήνες περίπου ταξιδεύαμε με τις φωτογραφίες του Κρίστιαν Μπέιλ και του Γουες Μπέντλεϊ στην ακρογιαλιά – ήταν οι πρώτες εικόνες από το «Lawless» του Τέρενς Μάλικ. Μάλλον. Τώρα, στην ίδια παραλία, ο Κρίστιαν Μπέιλ παίζει με τη Νάταλι Πόρτμαν, στα γυρίσματα του «Knight of Cups». Γνωρίζαμε ότι οι δύο ταινίες έχουν παράλληλες ιστορίες και παρόμοιο καστ, άρα ας πούμε ότι τα πράγματα είναι έτσι…

Ο πολυπράγμων, τελευταία, Τέρενς Μάλικ, φημολογείται ότι θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Βενετίας με την πρώτη ταινία που γύρισε μετά το «Δέντρο της Ζωής», με πρωταγωνιστές τον Μπεν Αφλεκ και τη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, η οποία λεγόταν «The Burial» αλλά τώρα λέγεται «To the Wonder».

Παράλληλα, συνεχίζει το ντοκιμαντέρ «The Voyage of Time», που επικεντρώνεται στους φιλοσοφικούς, κοσμογονικούς συλλογισμούς του «Δέντρου της Ζωής» κι έχει την Εμα Τόμσον ως αφηγήτρια, ενώ γυρίζει τις δύο παραπάνω ταινίες back to back.

Η μία ονομάζεται «Lawless» και πρωταγωνιστούν ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο Γουες Μπέντλεϊ, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Ρούνι Μάρα και η Χέιλι Μπένετ.

Η δεύτερη ονομάζεται «Knight of Cups» και πρωταγωνιστούν και πάλι οι Κρίστιαν Μπέιλ και Κέιτ Μπλάνσετ, μαζί με την Ιζαμπελ Λούκας.

Δεδομένης της ιδιοσυγκρασίας του Τέρενς Μάλικ, τίποτα δε μας εξασφαλίζει ότι θα δούμε αυτές τις ταινίες μέσα στον επόμενο χρόνο, στα επόμενα χρόνια, ή και ποτέ. Επίσης ενδέχεται να τις δούμε και όλες μέσα στο 2012 – 13! Αλλά ας μην αναζητούμε τέτοιες λεπτομέρειες, προς το παρόν απολαύστε τις φωτογραφίες στο gallery και περιμένετε για το επόμενο κομμάτι του παζλ…