Buzz

Οχι μόνο minions! Γνωρίστε τα κορίτσια του «Eγώ ο Απαισιότατος 2»

στα 10

Μπορει τα minions να είναι o κράχτης του «Despicable Me 2», αλλά στο αξιολάτρευτο σύμπαν της ταινίας πρωταγωνιστούν ακόμη και τα έτοιμα για όλα κορίτσια του Γκρου. Ας τα γνωρίσουμε...

Οχι μόνο minions! Γνωρίστε τα κορίτσια του «Eγώ ο Απαισιότατος 2»

Τα χρόνια πέρασαν και ο Γκρου είναι πλέον ένας σωστός οικογενειάρχης. Οσο όμως βελτιώνει καθημερινά το ρόλο του ως πατέρας των Μάργκο, Ιντιθ και Αγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Μαζί τα minions και τη νέα συνεργάτιδά του, Λούσι, θα προσπαθήσει να σταματήσει αυτόν που θέλει να του πάρει τη θέση του πιο κακού ανθρώπου στον κόσμο...

Τρία χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Εγώ ο Απαισιότατος», το σίκουελ έρχεται τρισδιάστατο για να επαναφέρει την τάξη ανάμεσα στο κακό και το πιο κακό, με υπογραφή πάλι των Πιερ Κόφιν και Κρις Ρενό, με ενισχυμένη τη συμμετοχή των minions (που ετοιμάζονται και για τη δική τους ταινία), τρία χαριτωμένα κορίτσια που δίνουν άλλη έννοια στον όρο «παιδική ηλικία» και μια μυστική πράκτορα που θα κλεψει την καρδιά του Γκρου.

Γνωρίστε παρακάτω τις Μάργκο, Ιντιθ και Αγκνες και Λούσι και δείτε ένα υποτιτλισμένο μίνι ντοκιμαντέρ για τη θηλυκή πλευρά του... κακού.

2

Μάργκο / Το μεγαλύτερο από τα τρία κοριτσάκια, η Μάργκο είναι υπερπροστατευτική απέναντι στις δύο μικρότερες αδερφές της και αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικογένειας, καθώς εκείνη φροντίζει να την κρατά ενωμένη. Μεγαλώνοντας επιδίδεται σε αλόγιστη αποστολή μηνυμάτων με το κινητό της, ενώ αρχίζει να παρατηρεί και τα γύρω της αγοράκια. Και τα δύο εξοργίζουν απίστευτα τον Γκρου, αλλά άντε να τα βάλεις με ένα κορίτσι στο κατώφλι της εφηβείας.

2

Ιντιθ / Το παιδί που δεν ξέρει από όρια και που με το σαρκασμό της σπάει τα νεύρα όλων, η Ίντιθ είναι η μεσαία κόρη του Γκρου. Τις περισσότερες φορές ζητά συγχώρεση παρά άδεια να κάνει κάτι, πόσο μάλλον τώρα που περνάει μια φάση…νίντζα και «πεθαίνει» να πάρει μέρος στις μυστικές δραστηριότητες του Γκρου. Αγαπημένες τις ασχολίες: οι πλάκες και να προκαλεί τον πανικό πειράζοντας τα gadgets του Δρα Νεφάριο.

2

Αγκνες / Ενα απολύτως αθώο, καλόκαρδο κοριτσάκι, η πιο μικρή κόρη του Γκρου, που αγαπάει τον κόσμο δίχως δεύτερες σκέψεις και το μόνο που θέλει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο είναι μια αγκαλιά γεμάτη θέρμη. Εχει εμμονή με τους μονόκερους και οτιδήποτε «χουχουλιάρικο». Είναι τόσο αξιαγάπητη που με την αγκαλιά της λυγίζει τους πάντες.

2

Λούσι / Είναι μια πανέξυπνη και παμπόνηρη μυστική πράκτορας που συνεργάζεται με τον Γκρου για να κατατροπώσουν έναν σούπερ-κακό. Λατρεύει τον Γκρου και τις εφευρέσεις του και είναι ειδήμων σε πολλές πολεμικές τέχνες… ακόμα και συνδυαστικά! Θαυμάζει τον Γκρου και έχει τελειοποιήσει τη δική της μορφή πολεμικών τεχνών με το συνδυασμό Jujitsu, Krav Maga, την πολεμική τεχνική των Αζτέκων και krumping. Σε αντίθεση με τον Γκρου, δυσκολεύεται να συγκρατήσει την υπεραφθονία χαράς κι ενθουσιασμού που τείνει να τραβήξει ανεπιθύμητη προσοχή ... ειδικά όταν βρίσκεται σε μυστική αποστολή. Συμβαδίζει με τον Γκρου, παρότι είναι πάντα στιλάτη με τα δεκάποντα τακούνια της.

Το «Εγώ ο Απαισιότατος 2» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Οκτωβρίου από την UIP.


Διαβάστε ακόμη: