Buzz

«Out Stealing Horses»: O Στέλαν Σκάρσγκαρντ κι ο Χανς Πέτερ Μόλαντ συναντιούνται ξανά

στα 10

Η τρίτη ταινία που κάνουν μαζί ο Νορβηγός σκηνοθέτης κι ο Σουηδός ηθοποιός αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

«Out Stealing Horses»: O Στέλαν Σκάρσγκαρντ κι ο Χανς Πέτερ Μόλαντ συναντιούνται ξανά

Μετά τα εξαιρετικά «A Somewhat Gentle Man» και «Με Σειρά Εξαφάνισης», το «Out Stealing Horses» έρχεται, εκτός από την πρότερη καλή μαρτυρία, και με το bonus ενός διεθνούς best seller, αφού το ομότιτλο βιβλίο του Περ Πέτερσον μεταφράστηκε σε δεκάδες γλώσσες (ανάμεσά τους και τα ελληνικά, με τον τίτλο «Κλέφτης Αλόγων») και ήταν ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2007 σύμφωνα με τους New York Times.

H ιστορία της ταινίας ξεκινά τον Νοέμβριο του 1999. Ο Τροντ, που χήρεψε πρόσφατα, θέλει αποκλειστικά και μόνο ένα πράγμα: να είναι μόνος, γι' αυτό απομονώνεται σε μια φάρμα σε μια ακριτική περιοχή της Νορβηγίας και ακολουθεί κατά γράμμα την καθημερινή ρουτίνα συντήρησης του χώρου και επαφής με τη φύση και τα ζώα.

Δείτε ακόμη: «Grâce à Dieu»: Η νέα ταινία του Φρανσουά Οζόν δεν θα αρέσει καθόλου στην καθολική εκκλησία

out stealing horses 607

Η απόλυτη ηρεμία, όμως, καταρρέει όταν εμφανίζεται στο κατώφλι του ο μοναδικός γείτονας, ένας άντρας που είχε γνωρίσει για πρώτη φορά το 1948, όταν ο Τροντ και ο πατέρας του είχαν μείνει μόνοι σε μια καλύβα δίπλα στο ποτάμι, σε ένα καλοκαίρι που άλλαξε για πάντα τη ζωή του 15χρονου νεαρού.

out stealing horses 607

Η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της το περασμένο καλοκαίρι και στο βίντεο πιο κάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ. Δεδομένου ότι τρεις από τις προηγούμενες ταινίες του Μόλαντ είχαν προβληθεί στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, θα λέγαμε ότι είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι και το «Out Stealing Horses» θα κάνει την πρεμιέρα του εκεί, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.


Δείτε επίσης: To «The Kindness of Strangers» θα είναι η ταινία έναρξης του 69ου Φεστιβάλ Βερολίνου