Buzz

Θα είναι το «Our Kind of Traitor», our kind of spy movie;

στα 10

Στο όνομα του Τζον Λε Καρέ ελπίζουμε πως ναι!

Θα είναι το «Our Kind of Traitor», our kind of spy movie;

Ταινίες όπως το «Tinker Tailor Soldier Spy», αλλά και το πρόσφατο τηλεοπτικό «The Night Manager» μας έκαναν να περιμένουμε πολλά από τις μεταφορές των βιβλίων του Τζον Λε Καρέ στην οθόνη.

Το «Our Kind of Traitor», σκηνοθετημένο από την Σουζάνα Γουάιτ, έχει αναμφίβολα ένα καστ που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό:

Τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ στον ρόλο ενός Ρώσου μαφιόζου που έχει ένα flash drive γεμάτο με πληροφορίες για τα κρυμμένα χρήματα της οργάνωσής του, αλλά και των ανθρώπων σε κάθε γωνιά του κόσμου που ωφελούνται από αυτά.

Τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και την Ναόμι Χάρις στους ρόλους ενός ζευγαριού βρετανών που θα τον γνωρίσουν τυχαία στο Μαρόκο και θα τους ζητήσει σαν χάρη να μεταφέρουν τις πληροφορίες στα χέρια των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.

Και τον Ντέμιαν Λούις στον ρόλο του επικεφαλής της MI6 στο οποίο το εν λόγω στικάκι τελικά θα φτάσει κι αυτός με την σειρά του θα ζητήσει από το ζευγάρι περισσότερα απ΄όσα θα φαντάζονταν ότι μπορούν να προσφέρουν στην υπηρεσία της πατρίδας.

Δείτε πιο κάτω δύο τρέιλερ της ταινίας κι αν θέλετε την συμβουλή μας, πολύ απλά, μην εμπιεστεύεστε κάνέναν και τίποτα απ΄ότι δείτε....



Δείτε ακόμη: