Buzz

Οταν το να στέλνεις μηνύματα μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα μετατρέπεται σε τραγωδία

στα 10

Η τραγωδία συνέβη σε κινηματογράφο της Φλόριντα και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός άντρα και τον τραυματισμό μιας γυναίκας. Ολα ξεκίνησαν από μια παρατήρηση προς έναν θεατή, ο οποίος πλήρωσε με τη ζωή του το γεγονός πως έστελνε μηνύματα με το κινητό του κατά τη διάρκεια μιας ταινίας.

Οταν το να στέλνεις μηνύματα μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα μετατρέπεται σε τραγωδία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, το γεγονός συνέβη στον πολυκινηματογράφο Grove 16 στο Γουέσλι Τσάπελ της Φλόριντα, πριν από την προβολή του «Lone Survivor», όταν ένα ζευγάρι παραπονέθηκε σε ένα άλλο ζευγάρι που καθόταν μπροστά τους επειδή έστελναν μηνύματα με το κινητό κατά τη διάρκεια των τρέιλερ.

«Υπήρξε μια αναστάτωση επειδή το θύμα χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο. Εστελνε μηνύματα, κάνοντας θόρυβο», δηλώνει ο Σερίφης Κρις Νόκο. «Αυτό οδήγησε σε λογομαχία η οποία κορυφώθηκε. Ο ύποπτος, ένας συνταξιούχος αστυνομικός, τράβηξε ένα περίστροφο και πυροβόλησε τα θύματα. Στη συνέχεια κρατήθηκε στο σινεμά μέχρι που έφτασε η αστυνομία.»

Οι υπεύθυνοι του σινεμά εξέδωσαν αμέσως ανακοίνωση θεωρώντας το γεγονός μεμονωμένο, θέλοντας προφανώς να μειώσουν τον κύκλο βίας που κάνει κάθε δημόσιο χώρο της Αμερικής ένα ναρκοπέδιο και υπερασπίζοντας την ασφάλεια των κινηματογράφων τους, ενώ το τραγικό συμβάν άνοιξε και πάλι τη συζήτηση γύρω από τη χρήση κινητών τηλεφώνων μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες, με εξέχουσα περίπτωση το Alamo Drafthouse Cinema που παίρνει μέτρα κατά όσων «ενοχλούν» με τα κινητά τους την προβολή.

Διαβάστε ακόμη: