Φεστιβάλ / Βραβεία

Οscars 2019: Ο Ελτον Τζον ερμηνεύει το «Tiny Dancer» με τον Τάρον Ετζερτον!

στα 10

Το οσκαρικό πάρτι του Ελτον Τζον έκρυβε μία έκπληξη φέτος. Και την καλύτερη διαφήμιση για το πολυαναμενόμενο «Rocketman».

Οscars 2019: Ο Ελτον Τζον ερμηνεύει το «Tiny Dancer» με τον Τάρον Ετζερτον!

Αν κάτι ξέρει να κάνει ο Ελτον Τζον, πέρα από τη μουσική και τα live του, είναι να διοργανώνει τα καλύτερα πάρτι. Το οσκαρικό του είναι πλέον θεσμός. Κι εκείνος φροντίζει να το συνδυάζει με τον ακτιβιστικό του ρόλο: το Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party, μέσα στα χρόνια έχει αποδειχθεί το φιλανθρωπικό γεγονός της χρονιάς - και πάντα κρύβει εκπλήξεις στους καλεσμένους του.

Δείτε εδώ το - φανταστικό - τρέιλερ του «Rocketman»

Φέτος, τι καλύτερο από το να συνδυαστεί το οσκαρικό buzz, ο φιλανθρωπικός σκοπός κι... ένα πρόμο της κινηματογραφικής βιογραφίας για τη ζωή του. Το «Rocketman» του Ντέξτερ Φλέτσερ (ναι, του σκηνοθέτη που ανέλαβε να ολοκληρώσει το «Bohemian Rhapsody» μετά την απόλυση του Μπράιαν Σίνγκερ) έχει πρωταγωνιστή τον Τάρον Ετζερτον, ο οποίος χθες εμφανίστηκε στο πάρτι του Ελτον Τζον και... τραγούδησαν μαζί.

Δείτε τον 29χρονο να συνοδεύει τον ζωναντό θρύλο Ελτον Τζον (ο οποίος φέτος δίνει και τις τελευταίες «αποχαιρετιστήριες» συναυλίες ανά τον κόσμο) στο «Tiny Dancer».

To «Rocketman» θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου.

.

Στη σελίδα του Flix στο Facebook και από τους λογαριασμούς μας στο Twitter και το Instagram παρακολουθήσαμε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συνέβησαν μέσα και έξω από το Dolby Theatre του Χόλιγουντ, μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δείτε εδώ τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ, κοπιάρετε ή... αποφύγετε!

Διαβάστε και δείτε στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς όλα όσα συνέβησαν μέσα και έξω από το Dolby Theatre στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, λεπτό προς λεπτό, από τους πρώτους που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μέχρι και το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.


Η 91η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Μείνετε συντονισμένοι στην COSMOTE TV και τις επόμενες μέρες θα έχετε πολλές ακόμα ευκαιρίες να απολαύσετε την 91η τελετή των βραβείων Οσκαρ. Την Δευτερα 25/02 στο COSMOTE CINEMA 1HD στις 21:00 η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου κάνει ανκόρ! Στις 21:00 παρακολουθήστε αξιοσημείωτες στιγμές στο κόκκινο χαλί! Και αμέσως μετά στις 22:00 δείτε την λαμπερή τελετή! Την Παρασκευή 1η Μαρτίου μπορείτε να δείτε την μονταρισμένη τελετή διάρκειας 90 λεπτών στις 18.45 στο COSMOTE CINEMA 1HD.