Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2018: Αυτά είναι τα «ειλικρινή» τρέιλερ των υποψήφιων ταινιών

στα 10

Παραδοσιακά, οι Screen Junkies λένε αλήθειες γύρω από τις ταινίες που πρωταγωνιστούν στα φετινά Οσκαρ.

Flix Team
Oscars 2018: Αυτά είναι τα «ειλικρινή» τρέιλερ των υποψήφιων ταινιών

Τα ρομάντζα της χρονιάς, οι στιγμές των Οσκαρ που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μνήμη και ένας χιουμοριστικός απολογισμός της οσκαρικής κούρσας λίγο πριν ανοίξουν οι φάκελοι. Δείτε παρακάτω το βίντεο των Screen Junkies με τα «ειλικρινή» τρέιλερ των ταινιών που είναι φέτος υποψήφιες για Οσκαρ.

Δείτε εδώ και τα «ειλικρινή» πόστερ των ταινιών της χρονιάς.



Η 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά στις 4 (προς ξημερώματα 5) Μαρτίου από το COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο και από το COSMOTE CINEMA 2HD, με σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Η τελετή θα προβληθεί με υπότιτλους τη Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Ως τότε, μη χάσεις 85 οσκαρικά αριστουργήματα που σε περιμένουν στο αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, για να απολαμβάνεις όλο το μήνα τη μαγεία των OSCAR.

Oscars 2018 Poster

Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ