Buzz

Oscars 2018: Κι άλλες «πινακίδες-κατηγορώ» στο Χόλιγουντ!

στα 10

Ενας καλλιτέχνης του δρόμου, γνωστός με το ονομα Sabo και τις συντηρητικές του απόψεις, υψώνει πινακίδες στο Χόλιγουντ κατηγορώντας τη βιομηχανία για την αποσιώπηση εγκλημάτων όπως η παιδοφιλία, εν όψει της 90ής τελετής των βραβείων Οσκαρ.

Oscars 2018: Κι άλλες «πινακίδες-κατηγορώ» στο Χόλιγουντ!

Δεν είναι ο πρώτος που χρησιμοποιεί την ιδέα του Μάρτιν Μακντόνα με τις πινακίδες - καταγγελία που πρωταγωνιστούν στο φαβορί για το Οσκαρ «Οι Τρεις Πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι».

Πριν λίγο καιρό, πινακίδες εμφανίστηκαν σε Λονδίνο και Φλόριντα, ως διαμαρτυρία για τους νεκρούς του Πύργου Γκρένφελ και αυτούς στο σχολείο της Φλόριντα, αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα: Τρεις πινακίδες έξω από τη Σίλβα, στη Βόρεια Καρολίνα! Ή πως το πραγματικό «Εμπινγκ» έγινε τουριστικός προορισμός

Billboard Pedophile

Billboard Pedophile

Με τρεις πινακίδες στο Χόλιγουντ, πολύ κοντά στο Dolby Theater όπου θα λάβουν χώρα τα φετινά Οσκαρ, ο Sabo κατηγορεί τη βιομηχανία για την κάλυψη της παιδοφιλίας, χωρίς να αναφέρεται ωστόσο σε κάποιο συγκεκριμένο ή γνωστό περιστατικό. Και προτρέπει τους νικητές των βραβείων να μιλήσουν ανοιχτά στη σκηνή της 90ής τελετής που θα γίνει την Κυριακή προς ξημερώματα Δευτέρας 5 Μαρτίου.


Η 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά στις 4 (προς ξημερώματα 5) Μαρτίου από το COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο και από το COSMOTE CINEMA 2HD, με σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Η τελετή θα προβληθεί με υπότιτλους τη Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Ως τότε, μη χάσεις 85 οσκαρικά αριστουργήματα που σε περιμένουν στο αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, για να απολαμβάνεις όλο το μήνα τη μαγεία των OSCAR.

Oscars 2018 Poster

Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ