Φεστιβάλ / Βραβεία

Ολες οι οσκαρικές ταινίες της φετινής σεζόν σε λιγότερα από τρία λεπτά!

στα 10

Ενα βίντεο ενώνει και τις 47 ταινίες που συμμετέχουν στην οσκαρική κούρσα, με μουσική υπόκρουση τις «Τέσσερις Εποχές» του Βιβάλντι.

Ολες οι οσκαρικές ταινίες της φετινής σεζόν σε λιγότερα από τρία λεπτά!

47 μεγάλου μήκους ταινίες βρίσκονται φέτος υποψήφιες για τα βραβεία Οσκαρ. Κι αν δυσκολεύεστε να κρατήσετε λογαριασμό, το Cineplex αναλαμβάνει να σας φρεσκάρει τη μνήμη με ένα βίντεο που μοντάρει στιγμές από όλες τις ταινίες που κέρδισαν φέτος έστω και μία υποψηφιότητα για ένα από τα πολυπόθητα αγαλματίδια της Ακαδημίας.

Διαβάστε ακόμη: Οσκαρ 2017: Οι υποψηφιότητες

Από το βαρύ πυροβολικό των «Moonlight», «La La Land», «Arrival» και «Manchester by the Sea», μέχρι ξενόγλωσσα διαμάντια όπως ο «Εμποράκος» και το «Toni Erdmann» ή animated αουτσάιντερ όπως η «Κόκκινη Χελώνα», αλλά και ταινίες που δεν θυμόμασταν καν (ή θα προτιμούσαμε να ξεχάσουμε!) πώς βρήκαν κάποιο τρόπο να τρυπώσουν στις φετινές υποψηφιότητες, όπως το «Suicide Squad», το βίντεο τις συνοψίζει μέσα σε δυόμισι μόλις λεπτά κάτω από τους ήχους των «Τεσσάρων Εποχών» του Βιβάλντι.

Πατήστε το play για να το δείτε παρακάτω.

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Διαβάστε ακόμη