Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - Πρωτότυπο Σενάριο

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Flix Team
Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - Πρωτότυπο Σενάριο

H εν λόγω κατηγορία βρίσκει τους Ευθύμη Φιλίππου και Γιώργο Λάνθιμο να φτάνουν στα Οσκαρ με τον αγγλόφωνο «Αστακό» και κάπως να βρίσκονται δυναμικά μέσα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, ειδικά αφού το «Moonlight» δεν βρίσκεται εδώ αλλά στην κατηγορία του Διασκευασμένου Σεναρίου σε αντίθεση με το Σωματείο Σεναριογράφων που το θεώρησε... πρωτότυπο και το σενάριο του «La La Land» δεν είναι (άδικα, να το πούμε αυτό) από αυτά που αναγνωρίζει η Ακαδημία ως... πρωτότυπα σενάρια.

Διαβάστε κι αυτό: Βραβεία Οσκαρ 2017: Οι υποψηφιότητες


ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ 2017 / ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ FLIX


Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα που θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ. To Flix θα ξενυχτήσει με επίσημο dress code για να σας μεταφέρει σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα θα συμβούν από τον πρώτο σταρ που θα πατήσει το πόδι του στο κόκκινο χαλί μέχρι και το νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας

lobster 607 The Lobster

Manchester by the Sea 607 Manchester by the Sea

La La Land 607 La La Land

Περισσότερες πιθανότητες να παίξει ως φαβορί έχει το σενάριο του «Manchester by the Sea» από τον έμπειρο Κένεθ Λόνεργκαν, αλλά από κοντά κοιτάζει το βραβείο και ο Τέιλορ Σέρινταν με το «Hell or High Water» - τα δύο τελευταία ενισχύονται και από την υποψηφιότητα για Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Hell or High Water 607 Hell or High Water

20th Century Women 607 3 20th Century Women

Πιο outsider και γενικά πιο εκτός από όλους, ο Μάικ Μιλς που δεν κατάφερε να στείλει την Ανέτ Μπένινγκ στην πεντάδα του Α' Γυναικείου Ρόλου, αλλά κέρδισε μια δική του για το σενάριο του «20th Century Women».

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

oscar Poster 2017 607

Αναζητήστε εδώ ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την οσκαρική κούρσα που θα μας οδηγήσει στην 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ