Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Οσκαρ 2018 / Οι προβλέψεις του Flix - Σκηνοθεσία

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Βραβεία Οσκαρ 2018 / Οι προβλέψεις του Flix - Σκηνοθεσία

Πραγματικά σκηνοθετικά επιτεύγματα, οι πέντε υποψηφιότητες της κατηγορίας γράφουν τη δική τους ιστορία στο θεσμό.

Εδώ παρακολουθείτε ζωντανά μαζί με το Flix την 90ή Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ από το Dolby Theater του Χόλιγουντ.


Βραβεία Οσκαρ 2018 / Οι προβλέψεις του Flix

Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ



Κρίστοφερ Νόλαν για τη Δουνκέρκη

Ο Κρίστοφερ Νόλαν μεγαλουργεί. Με μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση από οποιαδήποτε πρότερη ταινία του, αλλά και με μεγαλύτερη μαεστρία, συγκίνηση, πραγματικό αίσθημα σινεμά που συνταράζει. Θα χάσει και είναι άδικο, αλλά ίσως η πρωτιά του στην κατηγορία να σημαίνει πως θα ακολουθήσουν και άλλες...


Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο για τη Η Μορφή του Νερού

Είναι το φαβορί της κατηγορίας και μάλλον και το μεγαλύτερο βραβείο που θα πάρει η «Μορφή του Νερού», αφού απειλείται με αξιώσεις στην καλύτερη ταινία. Ο Ντελ Τόρο συνεχίζει το σερί των Μεξικάνων και χρεώνεται εδώ ένα Οσκαρ για όλο του το έργο, σχεδόν για την (πολύτιμη) ύπαρξή του στη βιομηχανία.


Γκρέτα Γκέργουιγκ για το Lady Bird

Η πέμπτη γυναίκα στην ιστορία που προτείνεται για Οσκαρ Σκηνοθεσίας, η πρώτη που το κάνει με το ντεμπούτο της. Δεν θα κερδίσει, αλλά να πούμε εδώ πως είναι καλύτερη από πολλούς της πεντάδας, σχεδόν και από τα φαβορί. Επίσης, θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τον ευχαριστήριο λόγο της.


Τζόρνταν Πιλ για το Τρέξε!

Δίκαιο επειδή φέρνει στην αρένα ένα είδος που πέρναγε παραδοσιακά απαρατήρητο. Υπερτιμημένος, γράφει και αυτός τη δική του ιστορία στα Οσκαρ με πρώτη ταινία και μεγαλώνοντας τη λίστα των μαύρων που προτείνονται σε μια λευκοκρατούμενη κατηγορία. Δεν θα κερδίσει - φυσικά!


Πολ Τόμας Αντερσον για την Αόρατη Κλωστή

Πρέπει να βρεθεί μια χρονιά που όλοι θα είναι συνεννοημένοι και θα αποφασίσουν να δώσουν το Οσκαρ (που αξίζει) στον Πολ Τόμας Αντερσον. Αυτό δεν είναι η φετινή περίπτωση, που και μόνο η παρουσία του Αντερσον στην κατηγορία την ανεβάζει σε πόντους... αριστουργήματος.


Η 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά στις 4 (προς ξημερώματα 5) Μαρτίου από το COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο και από το COSMOTE CINEMA 2HD, με σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Η τελετή θα προβληθεί με υπότιτλους τη Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Ως τότε, μη χάσεις 85 οσκαρικά αριστουργήματα που σε περιμένουν στο αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, για να απολαμβάνεις όλο το μήνα τη μαγεία των OSCAR.

Oscars 2018 Poster

Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ