Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - Καλύτερη Σκηνοθεσία

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Flix Team
Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - Καλύτερη Σκηνοθεσία

Εκτός μιας μεγάλης ανατροπής που θα πετάξει το «La La Land» από το παιχνίδι (δεν γίνονται αυτά λέμε), το Οσκαρ Σκηνοθεσίας είναι πιο σίγουρο σχεδόν και από το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ανήκει στον Ντάμιεν Σαζέλ που είναι το νέο αγαπημένο παιδί του Χόλιγουντ και πως αλλιώς να δείξει την ευγνωμοσύνη του παρά φτιάχνοντας το «La La Land» - αφιερωμένο στην παλιά, τη νέα και τη μελλοντική γενιά των σινεφίλ αυτών του κόσμου.

Διαβάστε κι αυτό: Βραβεία Οσκαρ 2017: Οι υποψηφιότητες


ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ 2017 / ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ FLIX


Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα που θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ. To Flix θα ξενυχτήσει με επίσημο dress code για να σας μεταφέρει σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα θα συμβούν από τον πρώτο σταρ που θα πατήσει το πόδι του στο κόκκινο χαλί μέχρι και το νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Barry Jenkins 607 Ο Μπάρι Τζένκινς στα γυρίσματα του «Moonlight»

Mel Gibson On set Hacksaw Ridge 607 O Μελ Γκίμπσον στα γυρίσματα του «Hacksaw Ridge»

Manchester by the Sea 607 O Κένεθ Λόνεργκαν στα γυρίσματα του «Manchester by the Sea»

Οι υπόλοιποι τέσσερις σκηνοθέτες έρχονται απειλητικά με σειρά προτεραιότητας.

Ο Μπάρι Τζένκινς για το «Moonlight» που αν κερδίσει θα είναι ο πρώτος Αφροαμερικάνος που το καταφέρνει, ο Μελ Γκίμπσον που προτείνεται για Οσκαρ Σκηνοθεσίας για το «Hacksaw Ridge» 21 χρόνια μετά τη νίκη του για το «Braveheart» (είναι και ο μόνος από τους πέντε υποψήφιους που έχει ξαναπροταθεί), ο Κένεθ Λόνεργκαν που στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία με το «Manchester by the Sea» εγκαθιδρύει επιτέλους το όνομά του και ο Ντενί Βιλνέβ για το «Arrival» που σε άλλες - ιδανικές - συνθήκες θα ήταν το αδιαφολονίκητο φαβορί.

Denis Villeneuve O Ντενί Βιλνέβ στα γυρίσματα του «Arrival»

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

oscar Poster 2017 607

Αναζητήστε εδώ ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την οσκαρική κούρσα που θα μας οδηγήσει στην 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ