Φεστιβάλ / Βραβεία

Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - Διασκευασμένο Σενάριο

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Flix Team
Βραβεία Οσκαρ 2017 / Οι προβλέψεις του Flix - Διασκευασμένο Σενάριο

Στο διασκευασμένο σενάριο η μάχη είναι μάλλον μια: «Moonlight» εναντίον «Arrival».

Το πρώτο βασίζεται σε ένα θεατρικό έργο που δεν ανέβηκε ποτέ (γι' αυτό και βρίσκεται στην κατηγορία του διασκευασμένου σεναρίου), ενώ το «Arrival» βασίζεται στο «Story of Your Life» του Τεντ Τσιάνγκ που διασκεύασε ο Ερικ Χάισερερ και είναι και αυτό που κέρδισε το βραβείο του Σωματείου Αμερικάνων Σεναριογράφων - εκεί με το «Moonlight» να κερδίσει το... πρωτότυπο σενάριο.

Arrival 607

Διαβάστε κι αυτό: Βραβεία Οσκαρ 2017: Οι υποψηφιότητες


ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ 2017 / ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ FLIX


Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα που θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ. To Flix θα ξενυχτήσει με επίσημο dress code για να σας μεταφέρει σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα θα συμβούν από τον πρώτο σταρ που θα πατήσει το πόδι του στο κόκκινο χαλί μέχρι και το νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Fences 607 Fences

Lion 607 Lion

Hidden Figures 607 Hidden Figures

Τα υπόλοιπα σενάρια είναι το «Fences» - (όχι και τόσο) διασκευή του ομώνυμου θεατρικού έργου του Ογκουστ Γουίλσον που διασκεύασε ο ίδιος πριν πεθάνει το 2005, το «Hidden Figures» και το «Lion» - και τα δύο απλά και απλές μεταφορές των best-sellers στα οποία βασίζονται.

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

oscar Poster 2017 607

Αναζητήστε εδώ ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την οσκαρική κούρσα που θα μας οδηγήσει στην 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ