Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2017: Ο Τζίμι Κίμελ εξηγεί πώς μπορεί να κερδίσει κανείς Οσκαρ σε 5 απλά βήματα

στα 10

Τι, εσείς νομίζατε ότι είναι πιο δύσκολο; Ακολουθήστε τις συμβουλές του Τζίμι!

Oscars 2017: Ο Τζίμι Κίμελ εξηγεί πώς μπορεί να κερδίσει κανείς Οσκαρ σε 5 απλά βήματα

Τo Flix απόψε θα φορέσει επίσημο ένδυμα και θα βρίσκεται στις επάλξεις για να σας μεταδώσει ζωντανά την 89η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ με live blogging, σχόλια, ενημέρωση και πλούσιο παρασκήνιο. Πατήστε εδώ και μεταφερθείτε στο Dolby Theatre με ένα κείμενο που ήδη από τώρα αλλά κυρίως από τα μεσάνυχτα απόψε θα ανανεώνεται λεπτό προς λεπτό!

Οσο ετοιμαζόμαστε όμως για τη μεγάλη βραδιά, διαβάζουμε και βλέπουμε τα αφιερώματα που ετοιμάζουν οι χιουμοριστικές late night television εκπομπές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ειδικά ό,τι ετοιμάζει ο οικοδεσπότης της φετινής οσκαρικής τελετής απονομής - ο Τζίμι Κίμελ!

Δείτε κι αυτό: Oscars 2017: Ο Στίβεν Κολμπέρ μάς θυμίζει τις υποψήφιες ταινίες με το δικό του τρόπο

Λίγο αργά το σκέφτηκε βέβαια, εφόσον σε λίγες ώρες μπαίνουμε στην τελική ευθεία της οσκαρικής κούρσας, αλλά ο Τζίμι πιστεύει ότι μπορεί να καθοδηγήσει τον καθένα μας στο να κερδίσουμε Οσκαρ - με 4 απλά βήματα.

Πατήστε το play:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα που θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ. To Flix θα ξενυχτήσει με επίσημο dress code για να σας μεταφέρει σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα θα συμβούν από τον πρώτο σταρ που θα πατήσει το πόδι του στο κόκκινο χαλί μέχρι και το νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας

.

Διαβάστε ακόμη

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.