Φεστιβάλ / Βραβεία

Οσκαρ 2017: Το Entertainment Weekly μιλά με 20 υποψήφιους για τις ταινίες τους

στα 10

Τζεφ Μπρίτζες, Ναόμι Χάρις, Οκτάβια Σπένσερ και πολλοί άλλοι μιλούν στο Entertainment Weekly για τα παρασκήνια των ταινιών τους.

Οσκαρ 2017: Το Entertainment Weekly μιλά με 20 υποψήφιους για τις ταινίες τους

Την Τρίτη που μας πέρασε ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Οσκαρ και το Entertainment Weekly, πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, μίλησε με 20 από τους υποψήφιους, όπως τη Νάταλι Πόρτμαν, τη Ρουθ Νέγκα, τον Μάικλ Σάννον και τον Αντριου Γκάρφιλντ, ζητώντας τους να μοιραστούν ιστορίες από τα παρασκήνια των ταινιών τους.

Ανάμεσά τους είναι και η Ιζαμπέλ Ιπέρ, η οποία είναι υποψήφια για το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Elle», η οποία είπε ότι η ηρωίδα της ταινίας την τράβηξε γιατί «ζει τόσες πολλές ζωές. Είναι ένας πολυεπίπεδος χαρακτήρας. Μπορώ να τον χαρακτηρίσω ως μετα-φεμινιστικό.»

Διαβάστε ακόμα: Η Δάφνη Ματζιαράκη υποψήφια για Οσκαρ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους με το «4.1 Miles»

naomi_harris

Ο Μπάρι Τζένκινς, ο σκηνοθέτης του «Moonlight» είπε για τους τρεις ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τον πρωταγωνιστή Σαϊρόν πως «έψαχνε ηθοποιούς με τα ίδια μάτια, μιας και τα μάτια είναι το παράθυρο στην ψυχή. Ετσι πίστεψα πως αν έβρισκα αυτούς τους ηθοποιούς με τα ίδια μάτια, το κοινό θα μπορούσε να συνδεθεί με την ψυχή του χαρακτήρα.»

Τέλος και ο σκηνοθέτης του «La La Land», Ντάμιεν Σαζέλ, με την ταινία που κατάφερε να αποσπάσει 14 υποψηφιότητες, ισοφαρίζοντας αυτές του «Τιτανικού» και του «Ολα για την Εύα», αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να πουλήσει ένα κλασσικό μιούζικαλ σε ένα πιο μοντέρνο κοινό. «Είναι δύσκολο να πουλήσεις ένα μιούζικαλ στο σημερινό κοινό – την ιδέα αυτή πως άνθρωποι ξεσπούν σε τραγούδι επειδή τα συναισθήματά τους τους εμπνέουν να το κάνουν. Η δυσκολία της ταινίας αυτής ήταν να προσπαθήσω να κάνω αυτό το συναίσθημα πιο προσβάσιμο.»

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω.


Η 89η απονομή των βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Δείτε ακόμη:

huppert