Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2016: Ο Κρις Ροκ επιστρέφει δεύτερη φορά ως οικοδεσπότης των Οσκαρ

στα 10

Είναι επίσημο. Ο Κρις Ροκ επιστρέφει μια δεκαετία μετά από την πρώτη φορά που παρουσίασε τα Οσκαρ, για να αναλάβει το δύσκολο ρόλο του να κάνει τη μεγαλύτερη απονομή βραβείων της χρονιάς κάτι που πραγματικά αξίζει να δεις.

Oscars 2016: Ο Κρις Ροκ επιστρέφει δεύτερη φορά ως οικοδεσπότης των Οσκαρ

Ηταν μόλις πριν λίγες ημέρες όταν οι φήμες ήθελαν τον Κρις Ροκ να συζητά με τους παραγωγούς της φετινής 88ης απονομής των Βραβείων Οσκαρ την επιστροφή του ως οικοδεσπότης, έντεκα χρόνια μετά την πρώτη του φορά στην 77η Απονομή το 2005.

Οι φήμες δεν είναι πλέον φήμες και ο Κρις Ροκ είναι πλέον ο φετινός οικοδεσπότης των Οσκαρ και αυτός που θα προσπαθήσεις να «ανεβάσει» την τηλεθέαση μετά την πικρή εμπειρία της περσινής απονομής με οικοδεσπότη τον Νιλ Πάτρικ Χάρις - που δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν όλοι.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που θα παρουσιάσω τα Οσκαρ», δήλωσε ο 50χρονος κωμικός. «Είναι απίθανο που επιστρέφω».

«Ο Κρις Ροκ είναι πραγματικά ο πρωταθλητής της βιομηχανίας του θεάματος. Κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός, σκηνοθέτης, ντοκιμαντερίστας - τα έχει κάνει όλα. Θα είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης», δήλωσαν οι παραγωγοί της φετινής 88ης απονομής, Ντέιβιντ Χιλ και Ρέτζιναλντ Χούντλιν - με τον τελευταίο να έχει σκηνοθετήσει και τη σειρά «Everybody Hates Chris» που προβλήθηκε από το 2005 έως και το 2009.

Διαβάστε ακόμη: Εγώ και το αγαλματάκι μου! Οσκαρικοί νικητές μιλούν για τη σημασία του να έχεις κερδίσεις το μεγαλύτερο βραβείο στον κόσμο!

Chris Rock Oscars

O Κρις Ροκ θα επιστρέψει στη σκηνή της απονομής, για να διαδεχθεί τους εννιά οικοδεσπότες που ανέλαβαν το δύσκολο έργο από το 2005 και μετά: τον Τζον Στιούαρτ (δύο φορές, το 2006 και το 2008), την Ελεν ΝτιΤζένερις (δύο φορές, το 2007 και το 2014), τον Χιου Τζάκμαν το 2009, τον Μπίλι Κρίσταλ, το 2012, τον Σεθ ΜακΦάρλαν το 2013, το δίδυμο των Στιβ Μάρτιν και Αλεκ Μπόλντγουιν το 2010, το δίδυμο των Τζέιμς Φράνκο και Αν Χάθαγουεϊ το 2011 και τον Νιλ Πάτρικ Χάρις το 2015.

Δείτε εδώ τον εναρκτήριο μονόλογο του Κρις Ροκ στην 77η Απονομή των βραβείων Οσκαρ:


H 88η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου του 2016 στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη