Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2015: Ο Τζέι Κέι Σίμονς σάς προτρέπει να τηλεφωνείτε όσο συχνότερα μπορείτε στους γονείς σας

στα 10

Αξιος νικητής του Β' Ανδρικού Ρόλου, ο Τζέι Κέι Σίμονς συγκίνησε με την προτροπή του προς όλους να τηλεφωνούμε (όχι να στέλνουμε μηνύματα...) στους γονείς μας.

Flix Team
Oscars 2015: Ο Τζέι Κέι Σίμονς σάς προτρέπει να τηλεφωνείτε όσο συχνότερα μπορείτε στους γονείς σας

Ηταν ένα από τα μεγάλα φαβορί που επιβεβαιώθηκαν στην 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και με τον συγκινητικό αλλά ανεπιτήδυετο ευχαριστήριο λόγο του ο Τζέι Κέι Σίμονς μας έκανε να ξεχάσουμε για πάντα τον «τύραννο» ήρωά του, Τέρενς Φλέτσερ στο «Χωρίς Μέτρο» του Νταμιέν Σαζέλ.

Πρώτα ο Σίμονς ευχαρίστησε τη συζυγό του, Μισέλ Σουμάχερ: «Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα για τον πιο αξιοσημείωτο άνθρωπο που γνωρίζω - για την αγάπη σου, την ευγένειά σου, τη σοφία σου, τις θυσίες και την υπομονή σου.»

Διαβάστε εδώ λεπτό προς λεπτό, βραβείο προς βραβείο όλα όσα συνέβησαν στην 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ από τους πρώτους που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι και την ανακοίνωση του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Στη συνέχεια ο Τζέι Κέι Σίμονς προέτρεψε του πάντες να τηλεφωνούν όσο πιο συχνά μπορούν στους γονείς τους: «Τηλεφωνήστε στη μαμά σας, τηλεφωνήστε στον μπαμπά σας. Αν είστε τυχεροί να έχετε κάποιον ζωντανό στον πλανήτη, να του τηλεφωνείτε. Να τους ακούτε, να τους μιλάτε για όσο καιρό θέλουν και αυτοί να σας μιλούν. Ευχαριστώ μαμά και μπαμπά.»

Δείτε εδώ τον ευχαριστήριο λόγο του Τζέι Κέι Σίμονς:


Στις δηλώσεις που έκανε μετά την τελετή ο Σίμονς υπήρξε εξίσου εξομολογητικός και συγκινητικός: «Οταν ήμουν νέος διάβασα ένα πολύ ρομαντικό βιβλίο, το "Γράμμα Σε Εναν Νέο Ποιητή" του Ράινερ Μαρία Ρίλκε. Πάντοτε ένιωθα πως αν είσαι καλλιτέχνης και νιώθεις ότι υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις και να είσαι ευτυχισμένος, πρέπει να το κάνεις... Αν κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και ειλικρινά δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνεις, τότε είσαι έτοιμος.»

JK Simmons Oscars 2015 607

Διαβάστε ακόμη:

Η 87η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε για 18η συνεχόμενη χρονιά, live & αποκλειστικά, από τα κανάλια novacinema την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 2 το πρωί. Από σήμερα το πρωί Καθαρά Δευτέρα, η 87η τελετή των Βραβείων Οσκαρ θα είναι διαθέσιμη και στο NovaGo (για να τη δει κανείς στο κινητό ή το tablet του όποτε θέλει, όπου κι αν βρίσκεται) ενώ το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στις 20.30, μπορεί κανείς να απολαύσει την τελετή με υπότιτλους πάντα στο novacinema 1 & novacinema HD.