Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014: Λάιζα Μινέλι & τα υπόλοιπα παιδιά της Τζούντι Γκάρλαντ επί σκηνής!

στα 10

Στην 86η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, οι κληρονόμοι της Τζούντι Γκάρλαντ θα ζωντανέψουν κάτι από την κληρονομιά της: θα εμφανιστούν, για πρώτη φορά μαζί, για να παρουσιάσουν το αφιέρωμα στα 75 χρόνια από τον «Μάγο του Οζ».

Oscars 2014: Λάιζα Μινέλι & τα υπόλοιπα παιδιά της Τζούντι Γκάρλαντ επί σκηνής!

Φαίνεται πως οι παραγωγοί της 86ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ χτύπησαν τα τακούνια των κόκκινων παπουτσιών τους κι έκαναν μία ευχή: να έχουν μία Old Hollywood αποκλειστικότητα, να μεταφέρουν στα εκατομμύρια τηλεοπτικού κοινού μία μαγική, σπάνια στιγμή. Ακόμα κι αν αυτή συμβαίνει στην πίσω αυλή του Dolby Theater. Ο Νιλ Μέρον, ανακοίνωσε χθες βράδυ στο twitter σε όσους ανυπομονούν για την μεγάλη βραδιά ότι τους περιμένει μία «you're not in Kansas anymore, Dorothy» έκπληξη.

Η Λάιζα Μινέλι και τα ετεροθαλή αδέλφια της Λόρνα και Τζόζεφ Λαφτ, και τα τρία παιδιά της Τζούντι Γκάρλαντ δηλαδή, θα εμφανιστούν επί σκηνής του Dolby Theater για να παρουσιάσουν (ή μήπως και ερμηνεύσουν;) το αφιέρωμα που θα στηθεί για την 75η επέτειο του «Μάγου του Οζ», της εμβληματικής για το αμερικανικό σινεμά ταινίας όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα τους.

1Η Λάιζα Μινέλι με την μητέρα της, τον πατριό της και τα ετεροθαλή αδέλφια της τον Νοέμβριο του 1960

Ο Μέρον υποννοεί στο tweet του ότι θα είναι η πρώτη φορά που τα τρία αδέλφια θα συνευρεθούν μετά από χρόνια που δεν είχαν καμία επαφή. Καμία όμως άλλη λεπτομέρεια δεν γνωρίζουμε. Ο Κρεγκ Ζέινταν, ο συμπαραγωγός του Μέρον στην μεγάλη βραδιά είχε ανακοινώσει το αφιέρωμα στον Οζ πριν από λίγο καιρό, αλλά παραμένει άγνωστο τι αυτό συμπεριλαμβάνει.

2Λάιζα Μινέλι και Λόρνα Λαφτ σε παλιότερη εκδήλωση

3Τζόζεφ Λαφτ

Υποπτευόμαστε όμως ότι οι ανακοινώσεις που θέλουν την Μπετ Μίντλερ και την Pink να παίρνουν μέρος σε μουσικό νούμερο της οσκαρικής τελετής μπορεί να αφορούν ακριβώς αυτή τη στιγμή μέσα στη βραδιά.

Να πάμε ένα στοίχημα ποια θα είναι η Ντόροθι και ποιοι το Σκιάχτρο, το Δειλό Λιοντάρι κι ο Τενεκεδένιος Ανθρωπος;

Διαβάστε περισσότερα για τα Οσκαρ στο Oscars Stream του Flix που ανανεώνεται συνεχώς!

Tags: OSCARS 2014