Buzz

Οσα ενώνουν την Ελενα Παπαρίζου με την Αθηνά Τσαγγάρη και τον Mπερτράν Μπονελό!

στα 10

Το «τίποτα» ως απάντηση είναι σχετικό αφού μια ματιά στο νέο βίντεο κλιπ της Ελενας Παπαρίζου δεν μπορεί να μην σας φέρει στη μνήμη το «Τhe Capsule» της Αθηνάς Τσαγγάρη και τον «Οίκο Ανοχής» του Μπερτράν Μπονελό. Στο πιο βιντεοκλιπίστικο και «ελληνικό» του βέβαια...

Οσα ενώνουν την Ελενα Παπαρίζου με την Αθηνά Τσαγγάρη και τον Mπερτράν Μπονελό!

Δεν θα το παίρναμε χαμπάρι, όχι μόνο γιατί δεν ακολουθούμε πιστά κάθε νέο βήμα της Ελενας Παπαρίζου, αλλά γιατί με πολύ λίγες εξαιρέσεις δεν αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθεί κανείς σε κάποιο ελληνικό βίντεο κλιπ, ειδικά γνωστών ονομάτων πίστας και υπερέκθεσης.

Μας το επεσήμανε όμως η ίδια η επίσημη σελίδα του «Τhe Capsule» της Αθηνάς Τσαγγάρη στο Facebook που με το σχόλιο «Γι' αυτό μας αρέσει η Έλενα Παπαρίζου!» πόσταρε με χιούμορ το νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Πόσο μ' Αρέσει» που δεν είναι κάτι άλλο από μια αντιγραφή του «Τhe Capsule» (με κοπιαρισμένες ακόμη και συγκεκριμένες σκηνές) με λίγο από τον «Οίκο Ανοχής» του Μπερτράν Μπονελό.

Αν αναρωτιέστε, ναι, το βίντεο στο youtube απαιτεί να δηλώσετε πως είστε ενήλικος για να το δείτε και αν αντέξετε να το «ακούσετε» μέχρι το τέλος μπορείτε να ανακαλύψετε και άλλες αναφορές (όπως ένα ριφ από το «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana) και να αναρωτηθείτε και οι ίδιοι για το κατά πόσο το concept ανήκει τελικά στον σκηνοθέτη του βίντεο Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, κατά πως δηλώνεται επίσημα.

Δείτε το παρακάτω, μαζί με τα τρέιλερ του «The Capsule» και του «Οίκου Ανοχής» για να κάνετε ελεύθερα τις συγκρίσεις: