Buzz

Οντιάρ, Κοτιγιάρ, Σκουριά και Κόκκαλο

στα 10

Οντιάρ – Κοτιγιάρ: τα ονόματά τους κάνουν ακόμα και ομοιοκαταληξία, καιρός να συνεργαστούν!

Οντιάρ, Κοτιγιάρ, Σκουριά και Κόκκαλο

Εχουμε να δούμε ταινία του από τον «Προφήτη» του 2009, αλλά τώρα ο Ζακ Οντιάρ μοιάζει έτοιμος για καινούριες διαπεραστικές ματιές στην ανθρώπινη ψυχή.

Η επόμενη ταινία του θα λέγεται «Rust and Bone» και θα πρωταγωνιστεί η Γαλλίδα μούσα της έβδομης τέχνης, Μαριόν Κοτιγιάρ.

Το σενάριο, το οποίο υπογράφει ο Οντιάρ μαζί με τον Τομάς Μπιντεγκέν βασίζεται στα διηγήματα του Κρεγκ Ντέιβιντσον, του προκλητικού, σκληρού Καναδού συγγραφέα, που έχουν εκδοθεί κάτω από αυτόν τον τίτλο. Βαθιά ριζωμένες στον επικίνδυνο κόσμο των τζογαδόρων, των σεξομανών, των αγώνων αιμόφυρτων σκύλων και κατεστραμένων πυγμάχων, οι ιστορίες αναφέρονται, μεταξύ άλλων, σ’έναν μποξέρ που, έχοντας σπάσει όλα τα κόκκαλα στα δάχτυλά του, αναγκάζεται ν’αναζητήσει ακόμα πιο παράνομες βίαιες δραστηριότητες – εξού και ο τίτλος, «Σκουριά και Κόκκαλο».

Δεν είναι ακόμα γνωστό ποια από τα διηγήματα θα διασκευαστούν σε σενάριο για την ταινία, ούτε και ποιος θα είναι ο ρόλος της Κοτιγιάρ, κοντά της όμως θα δούμε τον Ματίας Σένερτς, τον άγνωστο ακόμα αλλά συγκλονιστικό πρωταγωνιστή του «Bullhead» που θα προβληθεί στις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Η νέα ταινία ξεκινά αυτές τις μέρες τα γυρίσματά της, που θα διαρκέσουν τρισήμισι μήνες, στη Γαλλία και το Βέλγιο.