Buzz

Ερωτας στην οθόνη, βαθιά αντιπάθεια στη ζωή;

στα 10

Μυθικά ζευγάρια της μεγάλης (και τη μικρής) οθόνης, δεν... τα πήγαιναν και τόσο καλά στην πραγματική ζωή. Ποιοι δεν μιλιόντουσαν από τη στιγμή που ο σκηνοθέτης φώναζε «cut»;

Ερωτας στην οθόνη, βαθιά αντιπάθεια στη ζωή;

Εχουν μείνει στο μυαλό μας ως ερωτευμένοι - ζευγάρια της μικρής και μεγάλης οθόνης που άφησαν εποχή. Ομως η αλήθεια μπορεί να είναι πιο κυνική. Αρκετοί ηθοποιοί που έχουν ερμηνεύσει ζευγάρια σε ταινίες και σειρές που έκαναν επιτυχία, δεν τα πήγαιναν πολύ καλά μεταξύ τους. Μερικές κόντρες είναι γνωστές, άλλες τις διαβάσαμε για πρώτη φορά. Η Huffington Post ξεχώρισε 5 τέτοια θρυλικά ζευγάρια και τις παρασκηνιακές τους κόντρες. Διαβάστε αναλυτικά...

Πάτρικ Σουέζι & Τζένιφερ Γκρέι («Dirty Dancing»)

Φαίνεται πώς ο Τζόνι και η Μπέιμπι δεν πέρασαν ακριβώς the time of their lives γυρίζοντας το «Dirty Dancing». Παρόλο που και οι δύο είχαν τα καλύτερα να πουν ο ένας για τον άλλον μετά το πέρασμα των χρόνων (και ειδικά μετά τον πρώιμο θάνατο του Σουέζι η Γκρέι συνεχίζει να τον τιμά σε κάθε αναφορά της) στα γυρίσματα υπήρχε τριβή και προβλήματα. Οι παρεβρισκόμενοι το ρίχνουν στο ταπεραμέντο της Γκρέι. Ο Σουέιζι στην αυτοβιογραφία του «Time Of My Life» είχε γράψει ότι «ήταν πολύ ευαίσθητη σε κάθε είδους κριτική και έκλαιγε βάζοντας όλους σε αμηχανία». Αλλες φορές τους ταλαιπωρούσε, ηθοποιούς και συνεργείο, με «τις κρίσεις χαζομάρας της - την έπιαναν γέλια και σταματούσαμε τις σκηνές και τις πηγαίναμε από την αρχή. Μία τέτοια φάση έχει κρατηθεί στην ταινία. Κάνουμε πρόβα τη χορογραφία, εκείνη σκάει στα γέλια. Η αντίδραση εκνευρισμού μου δεν ήταν στο σενάριο...»

the prince and the showgirl 607

Λόρενς Ολίβιε & Μέριλιν Μονρό («Ο Πρίγκιπας και η Χορεύτρια»)

Οσα έχουν γραφτεί κι όσα έδειξε το «Επτά Μέρες με την Μέριλιν» ήταν αλήθεια: ο Λόρενς Ολίβιε σνόμπαρε άσχημα την Μέριλιν στα γυρίσματα του «Ο Πρίγκιπας και η Χορεύτρια» και μάλιστα λέγεται ότι έφτασε στο σημείο (εκτός των παρατηρήσεών του για την υποκριτική της δεινότητα) να της πει να «προσπαθήσει να γίνει λίγο σέξι» κι αυτό η πιο σέξι γυναίκα του Old Hollywood δεν το ξεπέρασε ποτέ. Ιδιαίτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε επίσης όταν ο Ολίβιε έφερε την Βίβιαν Λι στα γυρίσματα. Ηταν αλήθεια, ήταν η ανασφάλεια της Μονρό, πάντως εκείνη το πήρε ως κίνηση εκφοβισμού και σύγκρισης - «αυτές είναι οι πραγματικά ωραίες και κλασάτες γυναίκες».

tomorrow never dies 607

Πιρς Μπρόσναν & Τέρι Χάτσερ («Το Αύριο Ποτέ δεν Πεθαίνει»)

Ο ίδιος ο Μπρόσναν έχει ομολογήσει ότι δεν υπήρξε ακριβώς ο gentleman που ήθελε να είναι με την σέξι συμπρωταγωνίστριά του στο Τζέιμς Μποντ, Τέρι Χάτσερ. «Ενα πράγμα που με βγάζει εκτός εαυτού είναι να με στήνουν. Και η Τέρι με έκανε να περιμένω κάθε μέρα για ώρες. Στο τέλος της είπα δυο φωνήεντα για τα οποία δεν είμαι πολύ περήφανος...» Αυτό που δε γνώριζε βέβαια ο Μπρόσναν είναι ότι η Χάτσερ ήταν έγκυος και υπέφερε από πρωινές αδιαθεσίες.

vivian vance "I love Lucy" 607

Bίβιαν Βανς & Γουίλιαμ Φρόλι («I Love Lucy»)

Hταν η Εθελ κι ο Φρανκ - το αξιαγάπητο ζευγάρι των συμπρωταγωνιστών της Λούσι Μπολ και του Ντέζι Αρνάζ, της Λούσι και του Ρίκι του «I Love Lucy». Μόνο που από όσα διαβάζουμε, μόλις έκλειναν οι κάμερες ούτε που μιλούσε ο ένας στον άλλον. Κι αυτό είχε ξεκινήσει από την πρώτη κι όλας μέρα. Φαίνεται πως η Βίβιαν Βανς είχε θιχτεί που την είχαν ταιριάξει με έναν τόσο μεγαλύτερό της ηθοποιό. «Ποιος θα πιστέψει ότι είμαι εγώ παντρεμένη με έναν γέρο;» είχε πει και οι φήμες θέλουν αυτό να το άκουσε ο Φρόλι και να πειράχτηκε. Οταν τέλειωσε η σειρά, εκείνος είχε δηλώσει «Είναι το καλύτερο κορίτσι που έβγαλε ποτέ το Κάνσας, αλλά πολλές φορές ευχήθηκα να επιστρέψει σ' αυτό. Τώρα πια ούτε εκείνη ξέρει που είμαι, ούτε εγώ που είναι εκείνη και έτσι ακριβώς θα ήθελα να παραμείνουν τα πράγματα...»

A Countess From Hong Kong 607

Μάρλον Μπράντο & Σοφία Λόρεν («A Countess From Hong Kong»)

Οι φήμες οργίαζαν για χρόνια, μέχρι που η ίδια η Λόρεν σε συνέντευξή της στον Λάρι Κινγκ παραδέχτηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά στο γύρισμα. Προφανώς ο Μπράντο επιχείρησε να αποδείξει τη φήμη του κακού αγοριού που είχε στην Ιταλίδα ντίβα που δεν σήκωνε και πολλά πολλά. «Λίγο πριν το γύρισμα μίας σκηνής μου έβαλε χέρι. Γύρισα με απόλυτη ηρεμία και του είπα μην τολμήσεις να το κάνεις αυτό πάλι. Ποτέ ξανά! Το ξαναέκανε κατά τη διάρκεια της σκηνής και σταμάτησα τους πάντες και του φώναξα. Από τότε δεν τα ξαναβρήκαμε ποτέ...» Αλλες φήμες βέβαια θέλουν τα πράγματα μεταξύ τους να στραβώνουν από την πρώτη μέρα, με τον Μπράντο να κοροϊδεύει την Λόρεν ότι «μπορούσε να δει τις τρίχες στη μύτη της» κάτι που η καλλονή το πήρε ως ανώτατη προσβολή.

Διαβάστε ακόμα: