Buzz

Αβολες οικογενειακές συγκινήσεις στις πρώτες σκηνές από το «It’s Only the End of the World» του Ξαβιέ Ντολάν

στα 10

Ο Ξαβιέ Ντολάν ετοιμάζεται να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών με ένα all-star cast Γάλλων ηθοποιών.

Αβολες οικογενειακές συγκινήσεις στις πρώτες σκηνές από το «It’s Only the End of the World» του Ξαβιέ Ντολάν

To «It’s Only the End of the World» είναι βασισμένο στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Ζαν-Λικ Λαγκάρς και αφηγείται την ιστορία ενός συγγραφέα που επιστρέφει για πρώτη φορά στο οικογενειακό του σπίτι μετά από δώδεκα χρόνια μόνο και μόνο για να ανακοινώσει τον επικείμενο θάνατό του.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Ξαβιέ Ντολαν εμπιστεύεται άλλο υλικό εκτός από το.. δικό του (η πρώτη ήταν το «Tom at the Farm» που δε βγήκε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες), η δεύτερη φορά που βρίσκεται με ταινία του στο Διαγωνιστικό Τμήμα των Καννών (η πρώτη ήταν πριν δύο χρόνια με το «Mommy» που κέρδισε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής) και η πρώτη φορά που εμπιστεύεται ένα all star cast που με τη σειρά του εμπιστεύεται το ταλέντο του.

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2016: Διαβάστε αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ

Γκασπάρ Ουλιέλ, Βενσάν Κασέλ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Λέα Σεντού και Ναταλί Μπάι κλείνονται στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού και του παρελθόντός τους, αφήνοντας τις πληγές ακόμη ανοιχτές - τουλάχιστον αυτό προδίδουν δύο από τις σκηνές που κυκλοφόρησαν εν όψει της πρεμιέρας της ταινίας στις Κάννες:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

It's only the end of the World Poster 607