Buzz

Oταν ο Ξαβιέ Ντολάν συνάντησε την Μαριόν Κοτιγιάρ

στα 10

Η πρώτη εικόνα από τη νέα του ταινία «Only the End of the World» είναι ένα μελαγχολικό πορτρέτο της πρωταγωνίστριας του.

Oταν ο Ξαβιέ Ντολάν συνάντησε την Μαριόν Κοτιγιάρ

Ο Ξαβιέ Ντολάν σίγουρα δεν χάνει καιρό. Αμέσως μετά το τέλος των καθηκόντων του ως μέλος της κριτικης επιτροπής στις Κάννες, ξεκίνησε γυρίσματα για την επόμενη ταινία του μετά το «Mommy».

To «Only the End of the World» ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες, έχοντας ήδη το θαυμάσιο καστ που κάθε γαλλόφωνος -κι όχι μόνο- σκηνοθέτης θα ονειρευόταν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Βενσάν Κασέλ, Λεά Σεϊντού, Ναταλί Μπέι, Γκασπάρ Ουλιέλ.

Βασισμένο στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Ζαν-Λικ Λαγκάρς, το φιλμ θα είναι η ιστορία ενός συγγραφέα που επιστρέφει για πρώτη φορά στο οικογενειακό του σπίτι μετά από δώδεκα χρόνια μόνο και μόνο για να ανακοινώσει τον επικείμενο θάνατό του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ξαβιέ Ντολάν μιλά στο Flix

Το «Only the End of the World» προχωρά απ ότι φαίνεται με γρήγορους ρυθμούς και κάτι μας λέει ότι δεν θα αλλάξει τα σχέδια του Ντολάν για την πρώτη του αμερικάνικη ταινία «The Death and life of John F. Donovan» στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Τζέσικα Τσαστείν.

Περιμένοντας -πιθανότατα το επόμενο φεστιβάλ των Καννών-, χαζέψτε λίγο ακόμη την υπέροχη φωτογραφία της Μαριόν Κοτιγιάρ.

marion cottillard only the end of the world 607

Διαβάστε ακόμη: